Exceli ne kadar zamanda öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
you tube uzerınde bununla ilgili videolar var hızlandırılmıs egıtım gibi onları ızleyerek uygulamalı olarak ögrenebilirsin zaten excel baya kolay bişi artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
iyi bir egitimle ögrenirsin
Post automatically merged:

youtoubede egitim var izle onları

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Youtube da eğitim videoları var üstüne düşersen kısa sürede öğrenebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu konuda uzman hocalara 2-3 ay da mukemmel ogrene bilirsin. evde sikinti ya hafizada kalmiyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum meslek kursları var bunun için işkur yada yakınındaki halk eğitim merkezleri bunlarla ilgili kurs veriyor
tam anlamıyla öğrenmek istiyorsan 3-4 ay 'da öğrenebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Youtube gibi platformlardan öğrenebilirsin pratik çok önemli öğrendiklerini kendin pratiklerle tekrarlamalısın tam öğrenene kadar unutmaman için. Halk eğitim kurslarına da katılırsan faydalı olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bo konuda eğitim videoları var youtubeda ve paralı eğitim de alabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum bir muhasebeci olarak söylemeliyim ki bir kaç temel fonkisyon var onları öğrendiğin sürece zamanla uğraşa uğraşa öğrenirsin çok kasmamalısın işte bazı kısayollar bazı temel kodlar bu konuda takıldığın yerde chatgptden destek alabilirsin. o sana formülleri söyler topla çıkar çarp gibi temel şeyleri öğrenmen yeterli olur.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir hafta gibi kısa bir sürede öğrenebilirsin. pek zor bişey değil.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben staja başladığımda udemy den ders alıyordum 2 hafta gibi bir sürede temel bilgi edinecek kadar öğrendim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
youtubeden dan video izle ayrıca kendin tablo oluştur ve sürekli çalış öğrenme süren kendi yeteneğine bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...