you tube uzerınde bununla ilgili videolar var hızlandırılmıs egıtım gibi onları ızleyerek uygulamalı olarak ögrenebilirsin zaten excel baya kolay bişi artıkArkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
Dostum bir muhasebeci olarak söylemeliyim ki bir kaç temel fonkisyon var onları öğrendiğin sürece zamanla uğraşa uğraşa öğrenirsin çok kasmamalısın işte bazı kısayollar bazı temel kodlar bu konuda takıldığın yerde chatgptden destek alabilirsin. o sana formülleri söyler topla çıkar çarp gibi temel şeyleri öğrenmen yeterli olur.Arkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
max 1 hafta sürebilirArkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
vaktin bolsa 1 aydan ksıa sürede kavrarsınArkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
bir hafta gibi kısa bir sürede öğrenebilirsin. pek zor bişey değil.Arkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
ben staja başladığımda udemy den ders alıyordum 2 hafta gibi bir sürede temel bilgi edinecek kadar öğrendimArkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
Üstüne sağlam düşersen 2 aya tamamdır her şeyi 4 4 lük yaparsınArkadaşlar işe başlayacağım yakında yönetici pozisyonuna excel şart bunun için kısa süre içersiinde nasıl öğrenebilirim ya da ne kadar zamanda öğrenebilirim?
3-4 ay full öğrenirisn gibi geliyor bana