Griffin Premium
Güzel yorumunuz için teşşekür ederim açıkcası dönüş alacağımı zanetmiyordum çok sağolunFakat tavsiyem RDG Packer Detector isimli program ile exenin packli olup olmadığını kontrol etmenizden yana.
Uzantı packli ise hangi program ile packlendiğini bulun, programın unpackeri ile exe kod korumasını kaldırın.
Son olarak Decompiler,Hex editor, PE Explorer vb. yazılımlarla analiz edin ve gerekli düzenlemeleri yapın.
Hangi program ile packlandığını nereden teyit edebilirim ?Fakat tavsiyem RDG Packer Detector isimli program ile exenin packli olup olmadığını kontrol etmenizden yana.
Uzantı packli ise hangi program ile packlendiğini bulun, programın unpackeri ile exe kod korumasını kaldırın.
Son olarak Decompiler,Hex editor, PE Explorer vb. yazılımlarla analiz edin ve gerekli düzenlemeleri yapın.
RDG Packer Detector programını açtığınızda karşınıza exe uzantılı dosyanızı seçebileceğiniz bir kısım gelecek ve detect butonuna basarak teyit edebilirsiniz.Güzel yorumunuz için teşşekür ederim açıkcası dönüş alacağımı zanetmiyordum çok sağolun
Post automatically merged:
Hangi program ile packlandığını nereden teyit edebilirim ?
Herşey için minnetarım özeliklede vaktin içinBen de ufak bir araştırma sonucu bunlara ulaştım. Gerekli videolar ve kullanım önerilerini YouTube üzerinden uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
RDG Packer Detector programını açtığınızda karşınıza exe uzantılı dosyanızı seçebileceğiniz bir kısım gelecek ve detect butonuna basarak teyit edebilirsiniz.
Teşekkür ederim benim de işime yarayacaktır.Ben de ufak bir araştırma sonucu bunlara ulaştım. Gerekli videolar ve kullanım önerilerini YouTube üzerinden uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
RDG Packer Detector programını açtığınızda karşınıza exe uzantılı dosyanızı seçebileceğiniz bir kısım gelecek ve detect butonuna basarak teyit edebilirsiniz.
Rica ederim.Teşekkür ederim benim de işime yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?