30 Eki 2021 #1 Hako Süper Üye Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 624 Çözümler 6 Tepki puanı 35 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Masaüstünden exe silinmiyor valorantın kendi exesi virüs mü bulaştı acaba?
31 Eki 2021 #21 F A X ☽ F Unutma ki şeytan da bir melekti Süper Üye Katılım 3 Eyl 2018 Mesajlar 608 Çözümler 2 Tepki puanı 56 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Hako' Alıntı: Uygulama kapalı kesinlikle eminim Vanguard silinik 2-3 kere yeniden başlattım dediğim gibi açık olma intimali yok Karpersky bulamadıysa bence yoktur ama format şart sanırım Genişletmek için tıklayın ... Valla bende anlamadım kanka oyun dosyaları silik mi ? Silik ise pek bir zararı olmaz masaüstünde.. Oyla 0 Olumsuz oyla
Hako' Alıntı: Uygulama kapalı kesinlikle eminim Vanguard silinik 2-3 kere yeniden başlattım dediğim gibi açık olma intimali yok Karpersky bulamadıysa bence yoktur ama format şart sanırım Genişletmek için tıklayın ... Valla bende anlamadım kanka oyun dosyaları silik mi ? Silik ise pek bir zararı olmaz masaüstünde..
31 Eki 2021 Konuyu başlatan #22 Hako Süper Üye Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 624 Çözümler 6 Tepki puanı 35 Ödüller 7 7 HİZMET YILI F A X ☽' Alıntı: Valla bende anlamadım kanka oyun dosyaları silik mi ? Silik ise pek bir zararı olmaz masaüstünde.. Genişletmek için tıklayın ... 678 TB yer kaplıyormuş gibi gösteriyor denetim masasında ama sanırım hiçbiryer kaplamıyor açılmıyorda. Oyla 0 Olumsuz oyla
F A X ☽' Alıntı: Valla bende anlamadım kanka oyun dosyaları silik mi ? Silik ise pek bir zararı olmaz masaüstünde.. Genişletmek için tıklayın ... 678 TB yer kaplıyormuş gibi gösteriyor denetim masasında ama sanırım hiçbiryer kaplamıyor açılmıyorda.
31 Eki 2021 #23 F A X ☽ F Unutma ki şeytan da bir melekti Süper Üye Katılım 3 Eyl 2018 Mesajlar 608 Çözümler 2 Tepki puanı 56 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Hako' Alıntı: 678 TB yer kaplıyormuş gibi gösteriyor denetim masasında ama sanırım hiçbiryer kaplamıyor açılmıyorda. Genişletmek için tıklayın ... Yani kanka yine sen bilirsin ya format ya devamke Oyla 0 Olumsuz oyla
Hako' Alıntı: 678 TB yer kaplıyormuş gibi gösteriyor denetim masasında ama sanırım hiçbiryer kaplamıyor açılmıyorda. Genişletmek için tıklayın ... Yani kanka yine sen bilirsin ya format ya devamke
31 Eki 2021 Konuyu başlatan #24 Hako Süper Üye Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 624 Çözümler 6 Tepki puanı 35 Ödüller 7 7 HİZMET YILI F A X ☽' Alıntı: Yani kanka yine sen bilirsin ya format ya devamke Genişletmek için tıklayın ... Format atacağım sanırım ya genede riske atmayalım Oyla 0 Olumsuz oyla
F A X ☽' Alıntı: Yani kanka yine sen bilirsin ya format ya devamke Genişletmek için tıklayın ... Format atacağım sanırım ya genede riske atmayalım