Uzman Üye
exe programını apk ya çevirsen olmaz dediğin doğru da benim anlamadığım şu pc de kodlucaz ordan aktif edince mobilde aktif olcak gibi mi ?şimdi ben windows 10 dan hill climb racing indirdim para ve elmas hilesi pointerini bulup yaptım çalışıyor.
telefonada indirdim oyunu sonra tele cheat engine indirdim pointerine baktım pc de bulduğum ile aynı ama cheat enginede value yi değiştirince çalışmıyor.
bende visual basic den kodladım basit bişey pc de çalışıyor ben bu programı nasıl androidde kullanıcam exe dosyası
exe programını apk ya çevirsem olmaz bence ben pc deki gibi bi bölüm gelsin ordaki textboxa yazalım butona tıklıyalım aktif olsun istiyorum androidde mümkün mü?
hayır şöyle visual basic den hile kodlandığında bi form gelir ya ekrana hile özelliklerini açarız kapatırız falan androidde bunu yapabilirmiyiz.exe programını apk ya çevirsen olmaz dediğin doğru da benim anlamadığım şu pc de kodlucaz ordan aktif edince mobilde aktif olcak gibi mi ?
cheat engine kullanabiliyorsun fakat aktif olması için ROOT istiyor android yazılımı farklı pc'de kullandıgın vb net farklı android için apk uzantılı tools yazman gerekiyor exe yi apk nasıl dönüştürücen kodlaması farklı yapısı farklışimdi ben windows 10 dan hill climb racing indirdim para ve elmas hilesi pointerini bulup yaptım çalışıyor.
telefonada indirdim oyunu sonra tele cheat engine indirdim pointerine baktım pc de bulduğum ile aynı ama cheat enginede value yi değiştirince çalışmıyor.
bende visual basic den kodladım basit bişey pc de çalışıyor ben bu programı nasıl androidde kullanıcam exe dosyası
exe programını apk ya çevirsem olmaz bence ben pc deki gibi bi bölüm gelsin ordaki textboxa yazalım butona tıklıyalım aktif olsun istiyorum androidde mümkün mü?
telefonum zaten rootlu cheat engine ile pointer bulup valuesini değiştirince olmuyorcheat engine kullanabiliyorsun fakat aktif olması için ROOT istiyor android yazılımı farklı pc'de kullandıgın vb net farklı android için apk uzantılı tools yazman gerekiyor exe yi apk nasıl dönüştürücen kodlaması farklı yapısı farklı
android için apk uzantılı kodlaman gerekiyor vb net ile degil Bu arada Dilleri Farklı tutup ordada vb net kodları girme olmaz.!hayır şöyle visual basic den hile kodlandığında bi form gelir ya ekrana hile özelliklerini açarız kapatırız falan androidde bunu yapabilirmiyiz.
Malesef android de hile kodlamak ya da yapmayı biliyorumhayır şöyle visual basic den hile kodlandığında bi form gelir ya ekrana hile özelliklerini açarız kapatırız falan androidde bunu yapabilirmiyiz.
bi el atda adamın işi çözülsün o zaman para göz olmayın bu kadarMalesef android de hile kodlamak ya da yapmayı biliyorum
Ne demek istediğini anlamadım para göz felan ?bi el atda adamın işi çözülsün o zaman para göz olmayın bu kadar
yanlış anladın oradaki şeyi neyse degiştiriyorum onu bi el atda adamın işi çözülsünNe demek istediğini anlamadım para göz felan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?