- Yasaklandı
-
Uzman Üye
IBERKAYBEYI' Alıntı:eyw hocam ne zamandrı arıyordum çok teşşekür ederim
BozkurtTeam' Alıntı:helal olsun c++ a Öğrenmek isteyenler için (ben dahil :/ )yararlı konu
Exelance' Alıntı:yararlı +reputation
GQQGLEE' Alıntı:kanka adamlar eyvallah diyorlarda bunun daha ne olduğunu bilmiyorlarc++ ya başlayacaklar için kolay bir listmenu yapıp paylaşacam
GQQGLEE' Alıntı:kanka adamlar eyvallah diyorlarda bunun daha ne olduğunu bilmiyorlarc++ ya başlayacaklar için kolay bir listmenu yapıp paylaşacam
BozkurtTeam' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:kanka adamlar eyvallah diyorlarda bunun daha ne olduğunu bilmiyorlarc++ ya başlayacaklar için kolay bir listmenu yapıp paylaşacam
hacı Pointer ve valuenin nerde olduğnu bulana kadar herkes bi bakar Sonra anlarlar merak etme
HardPlayer' Alıntı:eyw abi +1 rep .
ahuahuahu bozkurt güldürüyor beniExMarleyJR' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:hacı Pointer ve valuenin nerde olduğnu bulana kadar herkes bi bakar Sonra anlarlar merak etme
yaw yeni item tanımlama vs onları da anlayabilcenmi ? :EdqW:EÇQ:WEÇ
HardPlayer' Alıntı:eyw abi +1 rep .
thx kardeşim
bro en azından valuelerin pointlerin nereye ne şekil yazılcağını anlarlar yani vb.net le uzaktan yakından alakası yok ama öğrenirler yaniGQQGLEE' Alıntı:ahuahuahu bozkurt güldürüyor beniExMarleyJR' Alıntı:yaw yeni item tanımlama vs onları da anlayabilcenmi ? :EdqW:EÇQ:WEÇ
thx kardeşim
item tanımlamayı bile çözemeyeecekDDD
neyse başlamadan bitirme sakn bozkurt
görücez bakalım bozkurtcuk vb.net pirosuBozkurtTeam' Alıntı:bro en azından valuelerin pointlerin nereye ne şekil yazılcağını anlarlar yani vb.net le uzaktan yakından alakası yok ama öğrenirler yaniGQQGLEE' Alıntı:ahuahuahu bozkurt güldürüyor beni
item tanımlamayı bile çözemeyeecekDDD
neyse başlamadan bitirme sakn bozkurt
Dalga geçmeyin şahsen bende bilmiyom sii pılas pılas
[font=arial, sans-serif]Update Hook,Fix the Problem.[/FONT]Unbenannt1' Alıntı:nice marley hey i have a problem when i start wolftü without hacks then i become xgine alert and when i with hack the same
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?