31 Eki 2023 #1 Copas29 C Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Selamlar arkadaşlar konu başlığında da gördüğünüz gibi external bir bhop yaptım (baya bir yardım ile) konsolu gizlemek istiyorum bir sürü yol denedim AllocConsole() FreeConsole() gibi komutları denedim fakat kapatamadım acaba fikri olan bilgin birisi bir şey söylebilir mi? şimdiden teşekkür ederim
Selamlar arkadaşlar konu başlığında da gördüğünüz gibi external bir bhop yaptım (baya bir yardım ile) konsolu gizlemek istiyorum bir sürü yol denedim AllocConsole() FreeConsole() gibi komutları denedim fakat kapatamadım acaba fikri olan bilgin birisi bir şey söylebilir mi? şimdiden teşekkür ederim
31 Eki 2023 #2 marfix M aka hernos Süper Üye Katılım 30 Ağu 2019 Mesajlar 628 Çözümler 10 Tepki puanı 297 Ödüller 4 Yaş 29 Sosyal 6 HİZMET YILI C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Kodunu kullanarak mevcut konsolu gizliyebilirsiniz. C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_SHOW); Kodunu kullanirsaniz ilgili konsol tekrar gorunur olucaktir. Bu iki eventi bir tusa atarsaniz daha saglikli olucaktir. Iyi forumlar.
C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Kodunu kullanarak mevcut konsolu gizliyebilirsiniz. C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_SHOW); Kodunu kullanirsaniz ilgili konsol tekrar gorunur olucaktir. Bu iki eventi bir tusa atarsaniz daha saglikli olucaktir. Iyi forumlar.
31 Eki 2023 Konuyu başlatan #3 Copas29 C Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Ödüller 7 9 HİZMET YILI marfix' Alıntı: C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Kodunu kullanarak mevcut konsolu gizliyebilirsiniz. C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_SHOW); Kodunu kullanirsaniz ilgili konsol tekrar gorunur olucaktir. Bu iki eventi bir tusa atarsaniz daha saglikli olucaktir. Iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın ... bunu söylemeyi unutmuşum hocam bunu da denedim fakat herhangibir olumlu sonuç alamadım
marfix' Alıntı: C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Kodunu kullanarak mevcut konsolu gizliyebilirsiniz. C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_SHOW); Kodunu kullanirsaniz ilgili konsol tekrar gorunur olucaktir. Bu iki eventi bir tusa atarsaniz daha saglikli olucaktir. Iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın ... bunu söylemeyi unutmuşum hocam bunu da denedim fakat herhangibir olumlu sonuç alamadım
31 Eki 2023 #4 bado31 B Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2018 Mesajlar 80 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 36 8 HİZMET YILI ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE);
1 Kas 2023 Konuyu başlatan #5 Copas29 C Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Ödüller 7 9 HİZMET YILI marfix' Alıntı: C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Kodunu kullanarak mevcut konsolu gizliyebilirsiniz. C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_SHOW); Kodunu kullanirsaniz ilgili konsol tekrar gorunur olucaktir. Bu iki eventi bir tusa atarsaniz daha saglikli olucaktir. Iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın ... kusura bakma hocam loopun başına koymadığım için açık kalıyormuş teşekkür ederim. bado31' Alıntı: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler
marfix' Alıntı: C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Kodunu kullanarak mevcut konsolu gizliyebilirsiniz. C++: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_SHOW); Kodunu kullanirsaniz ilgili konsol tekrar gorunur olucaktir. Bu iki eventi bir tusa atarsaniz daha saglikli olucaktir. Iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın ... kusura bakma hocam loopun başına koymadığım için açık kalıyormuş teşekkür ederim. bado31' Alıntı: ShowWindow(GetConsoleWindow(), SW_HIDE); Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler
2 Kas 2023 Konuyu başlatan #6 Copas29 C Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Ödüller 7 9 HİZMET YILI MahmutBey11111' Alıntı: kanka ellerine sağlık çok güzel olmuş görünüş çok iyi Genişletmek için tıklayın ... güzel yorum kasıyorsun dostum
MahmutBey11111' Alıntı: kanka ellerine sağlık çok güzel olmuş görünüş çok iyi Genişletmek için tıklayın ... güzel yorum kasıyorsun dostum