- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
kanka ben hile istiyorum belli etmeden oynayacağım
- Cidden emeğine saygım var bilgisayarım sorunluydu daha önceden yabanci süreli spoofere perm diye ödedim 50€ ama çözemedi sorunumu ertesi gün serialler döndü eski haline yeni hesap açıp oyuna girer girmez 1-2 el sonra banlanıyordum spooferden sonra 10 eldir oynuom 2 arkadaşım daha var onlarıda yönlendiricem bugün yarın çözersin onlarınkinide eyvallah tekrardan
(http://imgur.com/a%2F2AhyOle)
Discord üzerinden ticket aç yardımcı olayımkanka ben hile istiyorum belli etmeden oynayacağım
Evet discord sunucum orada iletişim kurabilirsiniz ticket açıpfivem de kullanılıyormu
Discord sunucumda var hepsi dostum katıl incele hem aklıma takılan birşey olursa ticket açarsın sorarsın herşeyi hem daha hızlı irtibat kurmuş oluruzFiyatı Pmden atar mısın ?
discord sunucumuz da ref kef hepsini görebilirsin brom fiyat bilgisi falan herşey detaylıca mevcutfiyat nedir kullanan varmı güvenilir mi
discord sunucumuz da ref kef hepsini görebilirsin brom fiyat bilgisi falan herşey detaylıca mevcutFiyat pls
kanka sunucuya katil merak ettiğin herşey mevcut zaten çok nadir fiyat değişiyor sürekli buradan güncellemekle ugrasmak istemiyorum gir feedback yani vouchlara bak ne güncellemeler gelmis onlara bak ondan yanidirek fiyat yazsan knk bizi ugrastırmasan
olmaz mı kankam buyur gel sunucumatpm icin uygunmudur
dostum yukarida discord sunucum var katil hem fiyat bilgisi sunucuda yaziyor tüm detayli bilgiler yer almakta hem konuda hemde ticket aç yardimci olayim sistemin hakkındafiyat bilgisi öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?