- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
Özelden ulaştımDAVET GEÇERSİZ DİYO
Discord sunucusu var oradan katılabilir ticket açabilirsinizulaşabilir misiniz hocam?
ÇalışırUsta arena belreakout infinite icin calisir mi
bi dc falan yazar mısın nasıl iletişime gfecicez bi site falan var mı ?Çalışır
Konu üzerinde discord sunucum var bro katılabilir ticket açabilirsinbi dc falan yazar mısın nasıl iletişime gfecicez bi site falan var mı ?
Duruma göre tespit yapar iade ederim kanka sunucuya katılıp ticket açabilirsinValorant da şuan 2-3 tane perm spoofer kullandım ve delayda kalıyor. Ortalama 1 hafta içerisinde val5 yiyorum kısacası. Çoğu spoofer paste ve kalitesiz durumda o yüzden soruyorum size şuan aktif olarak kalıcı bir şekilde banı kaldırabilir misiniz ? kalkmaz ise bir hafta içerisinde delayda kalıp val5 yersem iadeniz var mıdır? daha önceki kullandığım yerler iadeyi yaptı.
Zamanla değişiyor tüm güncel bilgiler için ve iletişim için discord da mevcut tek seferlik kalıcı olarak 650₺ şuanFiyat ?
Fiyat ?
650₺ tek seferlik kalıcı brom format atana kadar ama işleme göre ne istediğine göre format sonrasida kalıcı olacak şekilde atabiliyorum
Sağolasın2 kere alım yaptım ikisindede sorunsuz şekilde çalıştı. Kafanız rahat rahat olsun güvenle şekilde alım yapabilirsiniz.
Konunun içinde Discord sunucumuz var oradan katılıp Ticket açabilirsinAlmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?