Uzman Üye
Gerekli kontrolleri yapıyoruz duruma göre iade ediyoruz ama başkaları gibi sizde hata diyip iade etmemezlik yapmıyoruz içiniz rahat olsun discord sunucumda cok fazla vouch a sahibim ekledikten sonra davet edebilirimçalışmazsa iade alıyor musunuz?
Yok dostum rahat ol, sunucu güncellenecek muhabbetleri bizde yok gerekirse haftada 1 ayda 1 programa update atariz lisansinizla kaldiginiz yerden devam edersiniz o kadarhocam urun kendı urununuzmu ? herhangı bır sunucudan alıp bızlere vermıyorsunuz degılmı cunku uhbep dıye bırı aynı muahabbetten konusu vardı yok sunucu guncellenecek yok program guncel degıl gıbı muhabeetlerı varmı bu onemlı . lısansı 2 gun sonra grınce guncellenıyor duzenlenıyor gıbı durumları olacakmı aceba ?
Tüm oyunlar için geçerli bromhangi oyun için bu
Teşekkür ederim hocam iyi eğlenceler..MSI PRO H610M-B anakarta sahibim. Bu arkadaş gitmeden önce güvenilir bir adamdan sağlam bir temp spoofer aldım, toplamda 4 kere 2 farklı temp spoofer denedik ama çalışmadı, birçok kişide çalışmıştı hatta çalışmadığını duyan arkadaşlarım şaşırmıştı. fTPM'dir, Secure Boottur falan biostan hiç öyle ayarlarla uğraşmadım direkt banım kalktı. Ayrıca kişilik olarakta bayağı taktir ettim. Hem sıcak kanlı hem hızlı hem de anlayışla karşıladı. İlk test yaptık 5 6 saat oynadım sonrasında parayı teslim ederek 1 aylık key satın aldım.
Güvenilirdir +rep
aynen kardesim perm'de yani kalıcı ömür boyu gitmiyor discord ekle konusalim herşey yukarida net bir şekilde mevcut1 haftalık alırsam 1 hafta sonra eskı halıne mı donuyor?
Konusacak bır sey yok haftalık 200 tl geçici spoofera verilmez valorantta sürekli hile kullanan biri olsam o 200 u sana degılde spooflu hileye koyarım daha mantıklı. Sattığın ürünün hiçbir artısı yok.aynen kardesim perm'de yani kalıcı ömür boyu gitmiyor discord ekle konusalim herşey yukarida net bir şekilde mevcut
amacı ne kanka okudunmu? perminide satiyorum zaten bu hile kullananlar için en çok ve pc si eski olanlar yeni olanlar fark etmeksizin1 hafta sonra eskiye dönüyor ohoo sansarsad haklı
Discord kanalın nedir geleyim konuşalım
tüm oyunlar için sanırım valorantta dahilhangi oyun için bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?