Üye
Hile değil ama skin changer ow ile ban yeme riskin yok oyun algılar mı ezglobal iEzGlobal kullanıyorsun sonuçta elbet ban yiyeceksin
Ow riski yok çünki hile yok sadece skin changer ban için oyunun ezglobal i algılaması gerek li sizce ezglobal anti vac a Yakalanır mı | ||
Allah Allah neden herkes böyle düşünüyor adamlar çok güveniyor belli edip ow yemezsseniz vac yemezsseniz diyolarEzglobal eninde sonunda ban atar.
Yorumlar falan fake mi sizce bu kadar kişi kullanıyor nasıl ban yemiyorlar yoksa fake mi yorumlarKim görülmüş ki sattığı ürünü kötülesin
nerden bulabiliriz o scripti ismini verirmisinYorumlar fake, zaten kullandıkları sitenin scripti hazırinternette bulabilirsin o yorumların hepsi scriptte var zaten. EzGlobal dediğin zaten dandik bir hilenin pastesi ne kadar gizlesende ban yersin
Tek skinchanger kullanıyor anladığım kadarı ile bence burda sormak istediği VAC sistemi hileyi algılar mıVac yemezsinde oynayışından dolayı ow düşersen yiyebilirsin ow izliyorum hilede kullandım bir hile nasıl oynar biliyorum
Vac algılamaz hile iyiyse ve güncelseTek skinchanger kullanıyor anladığım kadarı ile bence burda sormak istediği VAC sistemi hileyi algılar mı
Kullanmaya başladıktan sonra güven faktörünüzde bir değişiklik oldu mu acaba ?Skin Changer ban atmaz yani bana uzun zamandır atmadı
Güven faktörü derken sitenin hilesinide kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım dahaKullanmaya başladıktan sonra güven faktörünüzde bir değişiklik oldu mu acaba ?
Bir değişiklik olmaz kankaKullanmaya başladıktan sonra güven faktörünüzde bir değişiklik oldu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?