Var wallhack dostum visual kısmındaki CHAMS WALLı açman ve ESP VİSİBLE ı ALWAYS yapman gerekiyor...ben indirdim ama adamları duvarların arkasından göremiyorum hangi ayarları açmam lazım yani sadece adamları yeşile boyuyor wallhack yok mu bunda
Ne hatası aldığını bilmiyorum o yüzden yardım edemem aldığın hatanın SSini veyahut yazısını bana sunabilirsen yardımcı olacağım dostumhocam indirdim hileyi fakat hata alıyorum bir de c de ezkill dosyası oluşmadı bende sebebi nedir acaba ?
EZKİLL klasörünün oluşmama sebebi hile ayarlarını SAVE etmemenden kaynaklanıyorNe hatası aldığını bilmiyorum o yüzden yardım edemem aldığın hatanın SSini veyahut yazısını bana sunabilirsen yardımcı olacağım dostum
wallhack i kullanınca overwatch a düşüp mü ban yeriz yoksa sistem algılar direk ban mı atar ?Ne hatası aldığını bilmiyorum o yüzden yardım edemem aldığın hatanın SSini veyahut yazısını bana sunabilirsen yardımcı olacağım dostum
Post automatically merged:
EZKİLL klasörünün oluşmama sebebi hile ayarlarını SAVE etmemenden kaynaklanıyor
Burayı SS yağmuruna tutacağım en sonunda EnesGnz
Ekli dosyayı görüntüle 22542
Hilenin loaderi budur.
Oyun altta açık iken ve oyun henüz başlamamış lobi ekranında iken Inject ediniz !
Ekli dosyayı görüntüle 22543Inject olduğunu kırmızı işaretli yazının geldiğinden anlayabilirsiniz ki o yazı gelmeden
INSERTe abanmanıza gerek yok sonra çöktü diye yorum atıyorsunuz GEREKSİZ!
Ekli dosyayı görüntüle 22544Göründüğü üzere Aim TriggerBot CHAMS ESP Skin Changer ve diğer özellikler hilede mevcut
Legit oynarsanız ve wallhack kullandığınızı belli etmezseniz ASLA! ban yemezsiniz
Bu hilede VAC oranı %1 ban yerseniz %99 ihtimal ile OW yersiniz oda sizin hatanız bizim değil
Legit ayarları nasıl indireceğim?
Ekli dosyayı görüntüle 22553
KIRMIZI işaretli kısımdan indirdiğiniz LEGİT ayarları sisteminizinde kurulu olduğu
Ekli dosyayı görüntüle 22547
C içine eğer varsa EZKİLL diye klasör
Ekli dosyayı görüntüle 22548
Bunun içine eğer yoksa fotodaki ismi ile siz bir ezkill oluşturup onun içine atabilirsiniz
Peki bunu hilede nasıl aktif edeceğim?
Ekli dosyayı görüntüle 22549
Bu gördüğün hile menülerinin en altındaki COLORS & CONFİG kısmına tıklayıp işaretlediğim yerde eğer indirdiğin LEGİT ayar dosyasının adı yazıyorsa sadece LOAD a basmanız yeterli olacaktır eğer gelmedi ise ya klasörde hata yaptınız yada görmesi için alttaki REFRESH tuşuna 3-5 kez basın ve tekrar kontrol edin
ÖNEMLİ AYRINTILAR
Ekli dosyayı görüntüle 22551
Triggerin çalışması için ayarları böyle yapmanız ve oyun içinde bir kez MOUSE TEKERLEĞİNE tıklamanız gerekmekte aktif-deaktif ettiğinizi KIRMIZI TRİGGER DİSABLE YEŞİL TRİGGER ENABLE yazılarından anlayabilirsiniz
Hileyi indirdim ama adamları duvardan göremiyorum WALLHACK yok mu bunda?
Elbette var
Ekli dosyayı görüntüle 22554
VİSUAL sekmesi altındaki işaretli olan şeyleri yaparsanız adamların basedeki hareketlerini bile inceleyebilirsiniz
OWdan kaçma yolları var mı?
Elbetteki var eğer üstteki wallhacki kullanmazsanız kaçma ihtimaliniz artar bunun haricinde legit ayarlardaki şu
MİSC sekmesi altındaki
Ekli dosyayı görüntüle 22555
Bu işaretli ayarları kullanmazsanız kaçma ihtimalinizi arttırırsınız gerisi size kalmış eğer fazla belli eder ve rapor yerseniz OW sistemine düştüğünüz zaman BANLANIRSINIZ !
BAN YEDİĞİNİZ ZAMAN ENES'E VEYA BANA AĞLAMAYIN BEN SİZE YAPMANIZ GEREK AYARLARI VE KULLANMAMANIZ GEREKEN SİZİ BANLATTIRACAK ŞEYLER GÖSTERDİM...
İYİ OYUNLAR MALLDA'DAN SEVGİLERLE
Belli edersen reportlarlarsa OWa düşersin ve OWa düştüğünde izleyen kişiye göre ban yersin sistem algılarsa o OW değil VAC ban olur...wallhack i kullanınca overwatch a düşüp mü ban yeriz yoksa sistem algılar direk ban mı atar ?
TeşekkürlerEline emeğine sağlık
Sanırım şuana kadar aldığım en güzel yorum diyebilirim eğer wallhackin CHAMS WALL kapalı oynarsan daha zor ama bansız bir oynanış geçirebilirsin chams zaten çalışacak sadece gördüğün zaman adamlar ayarladığın renkte olacak birazcık kendini geliştirerek bansız bir oyun oynayabilirsin dostumHile gerçekten çok iyi anti cheat den ban yemedim ama ow dan vac yedim yani kesinlikle benim hatam hile çok iyi kullanmanızı tavsiye ederim başarılarınızın devamını dilerim
oyundan atma sorununu nasıl çözebiliriz her şeyi normal yapıyorum ya lobi de ya da map yükleme ekranında atıyor oyundan
reis zaten chams wall kapalıydı başka bir şeyden yakalandım herhalde owda pek bilmiyorumSanırım şuana kadar aldığım en güzel yorum diyebilirim eğer wallhackin CHAMS WALL kapalı oynarsan daha zor ama bansız bir oynanış geçirebilirsin chams zaten çalışacak sadece gördüğün zaman adamlar ayarladığın renkte olacak birazcık kendini geliştirerek bansız bir oyun oynayabilirsin dostum
Oyundan atmanın iki nedeni var skin changerda belli skinlerinde sıkıntı var o yüzden onları legite kaydettiğinde legiti yüklerken oyundan atıyor.oyundan atma sorununu nasıl çözebiliriz her şeyi normal yapıyorum ya lobi de ya da map yükleme ekranında atıyor oyundan
Her şeye bakıyorlar tepmeden yemişsindir vuruşlardan yemişsindir kısacası REPORT yememeye ve OWdan kaçmaya çalışınreis zaten chams wall kapalıydı başka bir şeyden yakalandım herhalde owda pek bilmiyorum
Sorun config kaynaklı olduğu için ezkills silmen yeterli zaten kapanma sorunu seçtiğin skin ile alakalı mesela LORE skini koyarsan oyunda belli bir süreden sonra atma var.ben ezkills klasörünü sildim bir de temp ile %temp% leri temizleyip yeniden açtım o şekilde kapanma sorunu düzeldi sende dene belki işe yarar
tamamdır reis eyw sağolasın bu bilgi için tekrardan eline sağlıkHer şeye bakıyorlar tepmeden yemişsindir vuruşlardan yemişsindir kısacası REPORT yememeye ve OWdan kaçmaya çalışın
Rica ederim iyi oyunlar...tamamdır reis eyw sağolasın bu bilgi için tekrardan eline sağlık
Demek istediğini daha anlaşılır bir şekilde yazarsan yardımcı olacağım kendi ayarladığın skinler oyunda görünmüyor anladım ben yazdığından eğer öyleyse kendi skinini ayarladıktan sonra COLORS & CONFİG kısmından kendi ayarını 1 kez SAVE et her yüklediğinde bizim değil kendi skinin olsun dostum eğer yanlış anladıysam açık şekilde yazarsan yardımcı olacağım AffLICTUS@mallda Önerdiginiz config yani legit te var bu skin changers ben kedi ayarları yaptıgımda bişi yok ama skin felan cıkmıyor
Al dostum skinsiz legit bıçağı değiştiremiyorsun oyundan atıyor yani default bıçak çekemezsin istediğin özel bıçak varsa söyle onu koyup atayım@mallda Ben diyorumki Skin changers i nasıl iptal edebilirim yani skin istemiyorum silahımda legit ayarını indirdim yaptım skinli cıkıyor silahlar ben skin istemiyorum yani nasıl iptal edicem
Bayonet aktif öyle işte hiçbirinde skin yokSağolasın dostum bıcak sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?