EzMT2 ile nasıl kasılmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
evet dostlar bildiğiniz üzere internette bir çok kasılma taktikleri ve item taktikleri mevcut ancak bunların hepsi hilesiz olarak yazıldığı için 2 3 aylık gibi bi süreçte şunları yapın gibisinden yazılmış peki hile ile oynadığımızda neler yapmalıyız ? şahsen ben mt2 yi fazla bilmiyorum sadece hile ile oynadım onda da itemleri kafama göre dizip kafama göre yerlerde kasılıyorum bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
şuanda tek yapabildiğim bu malesef :D zindan falan kapalı olduğu için girilmiyomuş şuanda 55 e kastım ama cidden zor kasılıyor bide okcu ninjalar var tuhaf bi şekilde hileli kasıyolar tam olarak ne yaptıklarını bilmediğim için yanlarına bile gidemeden kesilip duruyorum 60 a kadar ban yemezsem 60 dan sonra ormana gitmeyi planlıyorum tabi eğer açıksa :D teşekkürler
Hilemizde okçu özelliği mevcut, eğer karakteriniz ninjaysa zaten ok takmanıza gerekte yok. Target olarak playerleri de ekleyin, oyun ayarlarından serbest yapın. Artık onlar ölür siz ölmezsiniz merak etmeyin. :kekw:

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hilemizde okçu özelliği mevcut, eğer karakteriniz ninjaysa zaten ok takmanıza gerekte yok. Target olarak playerleri de ekleyin, oyun ayarlarından serbest yapın. Artık onlar ölür siz ölmezsiniz merak etmeyin. :kekw:
tam olarak nasıl bi ayarlama yapmam gerekiyor onu bilmiyorum malesef 4 5 ayar yapmayı denedim client kendini aynı şekilde 4 5 kere kapattığı için rage geçirip vazgeçtim :D

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
+
Post automatically merged:

Dolunay kılıcı gibi itemlere efsun atıyor sanırım.
Aynen o şekilde yapıyormuş bende bilmiyordum ama sadece 40 level altı silahlara atılıyor 70 level hediyesi alırsan onlardada efsun veriyor level sınırı koymuyor şimşekli efsun getirip satıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Aynen o şekilde yapıyormuş bende bilmiyordum ama sadece 40 level altı silahlara atılıyor 70 level hediyesi alırsan onlardada efsun veriyor level sınırı koymuyor şimşekli efsun getirip satıyorum
Enerji parçası daha kolay para getiriyor bence ya botu eklenirse süper olur.

Çoklu client,Farm Bot,Energy Bot kesin lazım

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI

Çoklu client,Farm Bot,Energy Bot kesin lazım
5 tane 75 level çarım var hergün kan taşı kasıp tanesini 10mye satıyorum bu daha getirili ama Farm bot 6-7 hesapla günde 1 won falan rahat kasılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...