denedim ama nedense çalışmadı bende yaEğer öyle hilelere denk gelirsen, radar'dan moğusun orta tuşuna basarak ışınlabilirsin. Tek çözüm bu gibi
Hilemizde okçu özelliği mevcut, eğer karakteriniz ninjaysa zaten ok takmanıza gerekte yok. Target olarak playerleri de ekleyin, oyun ayarlarından serbest yapın. Artık onlar ölür siz ölmezsiniz merak etmeyin.şuanda tek yapabildiğim bu malesefzindan falan kapalı olduğu için girilmiyomuş şuanda 55 e kastım ama cidden zor kasılıyor bide okcu ninjalar var tuhaf bi şekilde hileli kasıyolar tam olarak ne yaptıklarını bilmediğim için yanlarına bile gidemeden kesilip duruyorum 60 a kadar ban yemezsem 60 dan sonra ormana gitmeyi planlıyorum tabi eğer açıksa teşekkürler
tam olarak nasıl bi ayarlama yapmam gerekiyor onu bilmiyorum malesef 4 5 ayar yapmayı denedim client kendini aynı şekilde 4 5 kere kapattığı için rage geçirip vazgeçtimHilemizde okçu özelliği mevcut, eğer karakteriniz ninjaysa zaten ok takmanıza gerekte yok. Target olarak playerleri de ekleyin, oyun ayarlarından serbest yapın. Artık onlar ölür siz ölmezsiniz merak etmeyin.
+Işınlayıcıdan sohan dağına gidiyorsun oradan lungsama lungsamdanda kızıl ormana giriş var
Dolunay kılıcı gibi itemlere efsun atıyor sanırım.Efsun hesabı derken efsun basmak için özel bir hesapmı açıyorsunuz yoksa levelle efsunlu item düşürmenin arasında bağlantımı var
Aynen o şekilde yapıyormuş bende bilmiyordum ama sadece 40 level altı silahlara atılıyor 70 level hediyesi alırsan onlardada efsun veriyor level sınırı koymuyor şimşekli efsun getirip satıyorum+
Post automatically merged:
Dolunay kılıcı gibi itemlere efsun atıyor sanırım.
Enerji parçası daha kolay para getiriyor bence ya botu eklenirse süper olur.Aynen o şekilde yapıyormuş bende bilmiyordum ama sadece 40 level altı silahlara atılıyor 70 level hediyesi alırsan onlardada efsun veriyor level sınırı koymuyor şimşekli efsun getirip satıyorum
Çoklu client,Farm Bot,Energy Bot kesin lazımEnerji parçası daha kolay para getiriyor bence ya botu eklenirse süper olur.
5 tane 75 level çarım var hergün kan taşı kasıp tanesini 10mye satıyorum bu daha getirili ama Farm bot 6-7 hesapla günde 1 won falan rahat kasılıyorEnerji parçası daha kolay para getiriyor bence ya botu eklenirse süper olur.
Post automatically merged:
Çoklu client,Farm Bot,Energy Bot kesin lazım
enerji parçası ile 15m falan verip 80-90m alma şansın olabiliyo o açıdan iyi5 tane 75 level çarım var hergün kan taşı kasıp tanesini 10mye satıyorum bu daha getirili ama Farm bot 6-7 hesapla günde 1 won falan rahat kasılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?