Süper Üye
dostum onu demıyorum . onu zaten bılıyorum . benım demek ıstedıgım şey oyuna yenı basladıgım ıcın hangı ıtemler degerli neler toplanmalı onemlı ıtemlerın auto loot listesine alındıgı hazır confıg varmı demıstımVar dostum menüde Automations kısmında Auto Loot sekmesini aç, ardından Item Filter bölümüne gel ve oradan toplamasını istediğin iteme tıklayıp sağdaki bölmeye yolla. Item Filter'ı aktifleştirirsen sadece o sağ bölmedeki itemleri toplar.
Eğer kullanmasını bilirsen oyundaki her eşya değerli dostum öyle herkese göre değerli olan bir config yok. Kimisi + basma kasar kimisi okey farmlar kimisi balık tutar kimisi boss döner oyunun mantığı bu zaten. Herkese göre tek bi yöntem olsa kim nasıl para kazansın.dostum onu demıyorum . onu zaten bılıyorum . benım demek ıstedıgım şey oyuna yenı basladıgım ıcın hangı ıtemler degerli neler toplanmalı onemlı ıtemlerın auto loot listesine alındıgı hazır confıg varmı demıstım
dostum onu demıyorum . onu zaten bılıyorum . benım demek ıstedıgım şey oyuna yenı basladıgım ıcın hangı ıtemler degerli neler toplanmalı onemlı ıtemlerın auto loot listesine alındıgı hazır confıg varmı demıstım
bekliyorum kardeşimBurada çok felsefe yapmışlar bekle atacağım birazdan kendi configimi
Editleyip linki attım bakabilirsin mesaja tekrarbekliyorum kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?