Süper Üye
Paylaşım için teşekkürler işime yarayacak
Edit: İndirme linki açılmıyor yeniler misin?
reis ben ayarladım direk oyundan atıyorGüncelledim
oyundan atma varsa rangeyi düşür biraz öyle test etreis ben ayarladım direk oyundan atıyor
Range delay yükselt internetine bağlı olarak rangeyi 13 14 bandında tutman yeterli olacaktır . şuan 92 lwl hala kasılıyorreis ben ayarladım direk oyundan atıyor
reis ben düşürdüm hani oyundan atmıyor ama ben hileyi ayarlayamadım galiba hiç birşeye vurmuyordaRange delay yükselt internetine bağlı olarak rangeyi 13 14 bandında tutman yeterli olacaktır . şuan 92 lwl hala kasılıyor
büyük ihtimal biz çalıştıramıyoruzdamge çalışmıyor
Siz 5 lvl'e kasıp zehirli bulut açtığınıza emin misiniz ?büyük ihtimal biz çalıştıramıyoruz
beklemedeyizArkadaşlar Bildiğiniz üzere Hile güncellendi ve bende bunun üzerine configi güncelleyeceğim gün içerisinde Güncel yeni bir config yapıp bu konuya ekleyeceğim
Sağ üstte skil timer sıfırlandıktan sonra vurmuyor mu eminmisin ?reis ben düşürdüm hani oyundan atmıyor ama ben hileyi ayarlayamadım galiba hiç birşeye vurmuyordaöyle duruyo ayarları yapıyorum aynısını ya oyundan atıyo yada vurmuyo
Rota ayarlarına geldiğin zaman yüklemek istediğin rotate tıkla alt tarafta load rotate var ona basRotayı nereden başlatıyoruz acaba
Leveliniz nedir hocamYeni config çok güzel
Post automatically merged:
Önerdiğiniz kasılma yeri var mı? zehir bulut fulledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?