denedim fakat olumsuz bi sonuç almadım. Bende gayet iyi çalışıyor bi sorun yok...evet hatta 1.7 de aimim gayet normaldi şimdi bozuldu yanlış anlamayın bilmiyorum ama denemeden konuşmussunuz gibi geldi bana
hocam predicte sıkıntı var predictsiz de hiç olmuyor. adam yavaş gidiyorken çok ileriyi aim aldığı için adama gitmiyor mermiler. Ne zaman düzelir acaba?Arkadaşlar aimbot sekmesinden "predict" ayarını devre dışı bırakıp denermisniz lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 71803
dostum ayarlarla ilgisi yok predict çok saçma işliyor sanırım predicte sorun var. Fov 180de kullanıyordum 60 aldım smooth zaten 6ydı onu da dediğin gibi 5 yaptım daha kötü oldufov ayarını kısıp aimbotu 4 yada 5 seviyede kullan dostum
aim ayarlarını konuya sabitlersen yardımcı oluruz
fov açım 60 aim botum 5 ayarında benim kayma açısını kendine göre ayarlayacaksındostum ayarlarla ilgisi yok predict çok saçma işliyor sanırım predicte sorun var. Fov 180de kullanıyordum 60 aldım smooth zaten 6ydı onu da dediğin gibi 5 yaptım daha kötü oldu
kayma açısını kendine göre ayarlamak derken neyden kastediyorsunfov açım 60 aim botum 5 ayarında benim kayma açısını kendine göre ayarlayacaksın
eğitim bölümü açıp adam üzerine nişan aldığında aim botu sapmayacak şekilde 1 yada diğier numaralarda kendine göre belirle fov açın hedef almana göre 60 yada 90 ayarla ben yavaş kayan aimi daha iyi kullanıyorum kendi kullanımına göre ayar çekmelisin aim ayarını yüksek kullanırsan çok hızlı adamın üzerine kayacağı için tuturma şansı az oluyor fov 60 aim ayarınıda 5-6 gibi kullanıyorum benkayma açısını kendine göre ayarlamak derken neyden kastediyorsun
sen olayı çok yanlış anlamışsın ben o aim ayarları yapma kısmını çoktan geçtim 1 aydır geçen sezonda oynuyorum 1 aydan beri aim düzgündü şimdi ise ayarlarla ilgisi olmayan bir şekilde predict çok saçma çalışıyoreğitim bölümü açıp adam üzerine nişan aldığında aim botu sapmayacak şekilde 1 yada diğier numaralarda kendine göre belirle fov açın hedef almana göre 60 yada 90 ayarla ben yavaş kayan aimi daha iyi kullanıyorum kendi kullanımına göre ayar çekmelisin aim ayarını yüksek kullanırsan çok hızlı adamın üzerine kayacağı için tuturma şansı az oluyor fov 60 aim ayarınıda 5-6 gibi kullanıyorum ben
Aim kullanmadan ve belli etmedikten sürece ölesiye kadar oynarsın hocam.Hile şuan safe mi bilgi verebilir misiniz?
evet bende de aynı adama kitlenmiyor hatta oyunda adamlar çifter çifter görünüyor düzeltirlersen iyi olurMerhabalar adamın üzerine aim odaklıyorum ama bian havaya kalkıyor hassasiyet herşey yine ayarlıyorum aynı oluyor çözümü varmı yada düzelteceklermi
dediğin yaptım güzel ama yine sorun var teknik bi sorun kesin bazen uçuyo sol yada sağa doğru yada çalışmıyo hiç geçen sezon çok sağlamdı efsane bişeydi bu sezon aimboot teknik sorun var tüm fov smooth ayar d enedim bozuk şuanlıkeğitim bölümü açıp adam üzerine nişan aldığında aim botu sapmayacak şekilde 1 yada diğier numaralarda kendine göre belirle fov açın hedef almana göre 60 yada 90 ayarla ben yavaş kayan aimi daha iyi kullanıyorum kendi kullanımına göre ayar çekmelisin aim ayarını yüksek kullanırsan çok hızlı adamın üzerine kayacağı için tuturma şansı az oluyor fov 60 aim ayarınıda 5-6 gibi kullanıyorum ben
bir sıkıntı vardır oyuna girip bir deneyeyim bende bakalımdediğin yaptım güzel ama yine sorun var teknik bi sorun kesin bazen uçuyo sol yada sağa doğru yada çalışmıyo hiç geçen sezon çok sağlamdı efsane bişeydi bu sezon aimboot teknik sorun var tüm fov smooth ayar d enedim bozuk şuanlık
dediğin ayar güzel 30 dakika eğlencede takıl sapıtıyo aim sağ solbir sıkıntı vardır oyuna girip bir deneyeyim bende bakalım
yakında güncellerler teknik sorun düzeltilirdediğin ayar güzel 30 dakika eğlencede takıl sapıtıyo aim sağ soldans ediyo bence aimboot açmamak lazım adam vurmak daha zor oluyo maçta tm vuruyodum adamı sağ dogru gidiyo aim baya bi sapıtıyo bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?