EZPUBG aim birşeyler oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir kaç kişi yazmış aim kullanma diye. benim hoşuma gidiyor aim kullanmak ban yersin demişler ben ara ara girip stres atıyorum yaklaşık olarak 1 senedir ban falan da yemedim taç a kadar da çıktım.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
rastgele sağa sola aim kilitleniyor son güncellemeden sonra oldu predicti kapatıp oynarsan düzelir ama predict de iyi ayar umarım yakında düzeltirler

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir kaç kişi yazmış aim kullanma diye. benim hoşuma gidiyor aim kullanmak ban yersin demişler ben ara ara girip stres atıyorum yaklaşık olarak 1 senedir ban falan da yemedim taç a kadar da çıktım.
bende hep aimbotlu oynarım çünkü öyle keyif alıyorum kendi elim ile vurunca zevk vermiyor

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aim kullanmayın banlanırsınız düzeltilicektir illaki kankam şuanlık sadece wall kullanın.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aimbotta sorun yok sorun move prediction seçeneğinde onu kapatınca çözüldü bende

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aimden nasıl banlanıyonuz hocam 4 aydır kullanıyorum bi kere bile ban yemedim insanların gözüne soka soka aim kullanmayıp legit kullanırsanız hiçbir sıkıntı olmaz insanların gözünü korkutmayın bu şekilde

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar adamın üzerine aim odaklıyorum ama bian havaya kalkıyor hassasiyet herşey yine ayarlıyorum aynı oluyor çözümü varmı yada düzelteceklermi
aim ayarını yaptınızmı , ateş etmeden önce atadığınız tuşa basıyormusunuz , logitech g hub arka planda açık mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aynn bu logitech onu indirdinizmi veya gizli sekmeden kapatıyormusunuz fps için

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hareket tahmini olmadan aimbot ne işimize yarayacakki kapatarak oynamak daha mantıklı gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...