Uzman Üye
bir kaç kişi yazmış aim kullanma diye. benim hoşuma gidiyor aim kullanmak ban yersin demişler ben ara ara girip stres atıyorum yaklaşık olarak 1 senedir ban falan da yemedim taç a kadar da çıktım.
knk bu sorun oyun ile alakalı aynısı bende de oldu silip tekrar yüklemeden düzelmiyorbendede aynısı oluyor hatta bazı tuşlar işlev görmüyor bile
bende hep aimbotlu oynarım çünkü öyle keyif alıyorum kendi elim ile vurunca zevk vermiyorbir kaç kişi yazmış aim kullanma diye. benim hoşuma gidiyor aim kullanmak ban yersin demişler ben ara ara girip stres atıyorum yaklaşık olarak 1 senedir ban falan da yemedim taç a kadar da çıktım.
aimbot ayarlarından tahmin seçeneğini kapatın bir nebze düzelecektirMerhabalar adamın üzerine aim odaklıyorum ama bian havaya kalkıyor hassasiyet herşey yine ayarlıyorum aynı oluyor çözümü varmı yada düzelteceklermi
kardeş perfect arızalı o dedigin hiç bi işe yaramıyorfov açım 60 aim botum 5 ayarında benim kayma açısını kendine göre ayarlayacaksın
perfect ayarı kompile bozukbir sıkıntı vardır oyuna girip bir deneyeyim bende bakalım
perfect deil predictionperfect ayarı kompile bozuk
aim ayarını yaptınızmı , ateş etmeden önce atadığınız tuşa basıyormusunuz , logitech g hub arka planda açık mı ?Merhabalar adamın üzerine aim odaklıyorum ama bian havaya kalkıyor hassasiyet herşey yine ayarlıyorum aynı oluyor çözümü varmı yada düzelteceklermi
deneyen varsa sonucunu soyleyebilirmiArkadaşlar aimbot sekmesinden "predict" ayarını devre dışı bırakıp denermisniz lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 71803
oluyor düzeliyor ama tahmin olmadan adamın eski yerine ateş ettiği için çokta bir işe yaradığı söylenemez şimdilik aimsiz oyna düzeltilir yakındadeneyen varsa sonucunu soyleyebilirmi