2 Ağu 2022 #1 oguz3301 O Üye Katılım 30 Kas 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 1 Yaş 27 4 HİZMET YILI arkadaslar hıleyı aktıf edemıyorum XFProject ındırmeye calısıyorum fskst ındırdıgımde eskısı gıbı dosya olarak ınmıyor sıkıştırılmıs klasor olarak ınıyor sebebını bılen varmı yardım edecek bırı lazım
arkadaslar hıleyı aktıf edemıyorum XFProject ındırmeye calısıyorum fskst ındırdıgımde eskısı gıbı dosya olarak ınmıyor sıkıştırılmıs klasor olarak ınıyor sebebını bılen varmı yardım edecek bırı lazım
2 Ağu 2022 #2 Bagunlu B Üye Katılım 1 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 28 3 HİZMET YILI oguz3301' Alıntı: arkadaslar hıleyı aktıf edemıyorum XFProject ındırmeye calısıyorum fskst ındırdıgımde eskısı gıbı dosya olarak ınmıyor sıkıştırılmıs klasor olarak ınıyor sebebını bılen varmı yardım edecek bırı lazım Genişletmek için tıklayın ... sıstemsel hata pubg eraberınde calıstırmaması Oyla 0 Olumsuz oyla
oguz3301' Alıntı: arkadaslar hıleyı aktıf edemıyorum XFProject ındırmeye calısıyorum fskst ındırdıgımde eskısı gıbı dosya olarak ınmıyor sıkıştırılmıs klasor olarak ınıyor sebebını bılen varmı yardım edecek bırı lazım Genişletmek için tıklayın ... sıstemsel hata pubg eraberınde calıstırmaması
31 Ağu 2022 #3 storm1553 S Onaylı Üye Katılım 22 Tem 2019 Mesajlar 85 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 23 6 HİZMET YILI oguz3301' Alıntı: arkadaslar hıleyı aktıf edemıyorum XFProject ındırmeye calısıyorum fskst ındırdıgımde eskısı gıbı dosya olarak ınmıyor sıkıştırılmıs klasor olarak ınıyor sebebını bılen varmı yardım edecek bırı lazım Genişletmek için tıklayın ... başka bir tarayıcıdan indirmeyi denedinmi Oyla 0 Olumsuz oyla
oguz3301' Alıntı: arkadaslar hıleyı aktıf edemıyorum XFProject ındırmeye calısıyorum fskst ındırdıgımde eskısı gıbı dosya olarak ınmıyor sıkıştırılmıs klasor olarak ınıyor sebebını bılen varmı yardım edecek bırı lazım Genişletmek için tıklayın ... başka bir tarayıcıdan indirmeyi denedinmi