EzPUBG Mobile Hilesi Pubg Kore Versiyonunda Çalışıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pubg mobile Kore versiyonunu Gameloop üzerinden oynuyordum, EzPubg Mobile hilesi globalda fena değil maşallahı var pek bir sıkıntı yapmadı, bunu kore pubgde açsak durumlar nedir?

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Çalışmıyor diye düşünüyorum çalışması için bir komut seçme ekranının gelip globalmi koremi diye sorması lazım, çalışsa çok mükemmel olacak hesap kasmak daha kolay orada

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam size cevap gelene kadar siz bitirip kurarsınız diye düşünüyorum. :D
Bu gidişle öyle olacak gibi :)
Çalışmıyor diye düşünüyorum çalışması için bir komut seçme ekranının gelip globalmi koremi diye sorması lazım, çalışsa çok mükemmel olacak hesap kasmak daha kolay orada
Yani globalde boş hesaplarla kullanıyoruz hileyi, o kadar mesai yapıyoruz. Ha banlanırsa global kore farketmez gider ama banlanmazsa bu kadar mesaiyi korede yapsak dünyanın itemini vururuz, en azından banlanana kadar şekilli şukullu olur diye düşündüm.

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çalışıyor : ama gameloopta kore pubg'e girmeden önce algılıyor yani sadece entere basmak kalıyor sen oyunu açıp açmasan da koreye giriş yapacağın zaman otomatik algılıyor oyun bekleniyor Yazısı gelmiyor bypass başarısız oluyor sanırım fakat lobide entere bastığın da hile geliyor özellikler de çalışıyor

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çalışıyor : ama gameloopta kore pubg'e girmeden önce algılıyor yani sadece entere basmak kalıyor sen oyunu açıp açmasan da koreye giriş yapacağın zaman otomatik algılıyor oyun bekleniyor Yazısı gelmiyor bypass başarısız oluyor sanırım fakat lobide entere bastığın da hile geliyor özellikler de çalışıyor
Nasıl yani anlamadım? :D Zaten programı çalıştırıyoruz, sayfadan onay alıyoruz. oyunu açıyoruz ve lobide beklerken enterla hileyi yüklüyoruz. Öyle değil mi?

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Nasıl yani anlamadım? :D Zaten programı çalıştırıyoruz, sayfadan onay alıyoruz. oyunu açıyoruz ve lobide beklerken enterla hileyi yüklüyoruz. Öyle değil mi?
siz oyunu açmadan oyunu açılmış olarak algılıyor fakat özellikler filan çalışıyor korede böyle bi sorun var

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
siz oyunu açmadan oyunu açılmış olarak algılıyor fakat özellikler filan çalışıyor korede böyle bi sorun var
Anladım, ban riski nasıldır acaba şuan globalde maşallahı var. Korede mantıken daha safe olması lazım, korenin güvenliği zayıf :)) ya dedim globalde boş çarı kasıyoru hileyle, en azından kore açayım hesap banlanana kadar cicili bicili bir şeyler denk gelir kullanırız. :D

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Anladım, ban riski nasıldır acaba şuan globalde maşallahı var. Korede mantıken daha safe olması lazım, korenin güvenliği zayıf :)) ya dedim globalde boş çarı kasıyoru hileyle, en azından kore açayım hesap banlanana kadar cicili bicili bir şeyler denk gelir kullanırız. :D
1-2 hafta oynadım dayandı sanhok bootcamp yapıp her maç 15 kill üstü çıkarıyordum büyük ihtimal rage oynadığım için ban yedim fakat sen dene yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...