EzPUBG Mobile rankı yükseltilmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Selam, bu gün sürekli bilinen konuya değineceğim. Biliyorsunuz ki sitede paylaşılan bir hile bulunuyor ve bu hile gelen geçenin elinde adam bir günlük hesap açıp gelip hileyi kullanıyor ve keyfine bakıyor. Bugün eşleşmeden gelen kişiler siteyi dalga konusu ettiler: ''Kanka Memoryhackers'a" gir adamlar enayi hileyi beleşe yapmış' tarzı söylemlerde bulundular. Bu da gelen geçenin kullandığı fakat yetinemediği anlamına geliyor. Zaten artık temiz olan rakip bile kalmamış, ufaktan ban dalgası var gibi Bypasslı GameLoop olmazsa eğer hesaplar elmas ligine kadar zor dayanıyor legit kalsam da. Benim tarafım yükseltilmeli ve userler de biraz rahatlamalı, gelen geçen kullanıyor yetinmiyor. Beğenmiyor, keyif kaçırıyor. Lütfen yorum amaçlı saçma sapan şeyler yazmayalım, sizin tarafınız ne?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şu yazdıgın tek şey yeter kanka ('kanka memoryhackersa gir adamlar enayi hileyi beleşe yapmış) aynen adamlar dalga gecıyor emekleiyle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Free to use cheatlerin genelinde görülen bir problem ve etkileşim açısından yüksek bir orana sahip olan forumda yayınlanan hilelerin diğer kullancılar tarafından kullanılmaması içten bile değil. Belki bazı cheatlerde yetki yükselitmesi yapılması gerektiğini savunabilirim ancak bu hileleri seçmek için uzunca bir süre adminlerin zaman harcaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca free to use bir cheat kullandığımız için de para verilerek alınan hilelerin performansını beklemememek gerekiyor. Sonuçta legit de oynasan burada paylaşılan bir cheatin para verilerek üyelik sistemi ile satılan diğer cheatler ile aynı performansı vermesini beklemek birazcık realist olmamak gibi geliyor bana. Cheatlerin yetki sınıflarının değiştirilmesi konusuna tekrar değinmem gerekirse önceden de söylediğim gibi forum gerçekten güzel bir etkileşim içerisinde ve bu etkileşimin bir çoğu kendi fikrimce free to use cheatler sayesinde eğer yetki yükseltimesi yapılırsa forum adına etkilişim kaybı oluşabilir. Bu yüzden dediğiniz konuya hak versem de gerçekçi düşünce çerçevesinde pek de mantıklı bir eylem sonucunda çözüme ulaşabilir mi emin değilim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kesinlikle yükseltilmeli, hilenin tespiti de hem zorlaşır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka ben ezpubgm ile as ustasına kadar cıktım 4.33 kd ile

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öneriniz icin teşekkürler de yükseltileceğini sanmıyorum. Bu tarz seyler gerek görülürse üyelerimiz konu açmadan yapılıyor. Bir degisiklik olması durumunda duyurusu zaten yapılır.

''Kanka Memoryhackers'a" gir adamlar enayi hileyi beleşe yapmış.

İşinde iyi olanlar her zaman kötülenir :) Yapacak bir şey yok. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...