23 Şub 2022 #21 14Enes41w 1 Uzman Üye Katılım 4 Haz 2019 Mesajlar 155 Tepki puanı 9 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI gizleniyor bu arada dc de bile gizleniyor obs de fln ayarı var onu tikle ordada gozukmez
23 Şub 2022 #22 maurii M Onaylı Üye Katılım 17 May 2021 Mesajlar 87 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 4 Yaş 21 5 HİZMET YILI MuhammedAliISKIN' Alıntı: Discordda yayın açarken de gizleniyor mu ? Genişletmek için tıklayın ... hayır maalesef bugün denedim
MuhammedAliISKIN' Alıntı: Discordda yayın açarken de gizleniyor mu ? Genişletmek için tıklayın ... hayır maalesef bugün denedim
24 Şub 2022 #23 caferonline31 C Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 5 HİZMET YILI terzicianka' Alıntı: Merhabalar konu başlığında'da belirttiğim gibi yayıncı modu özelliği mevcutmudur ? acaba merak ettim Genişletmek için tıklayın ... gamelooptan kayıt yapınca gostermıyo dıye bılıyorum ben fatıh olmama az kalmsıtı cok bellı edıyorum dıye ban yedım hesap cok no problem
terzicianka' Alıntı: Merhabalar konu başlığında'da belirttiğim gibi yayıncı modu özelliği mevcutmudur ? acaba merak ettim Genişletmek için tıklayın ... gamelooptan kayıt yapınca gostermıyo dıye bılıyorum ben fatıh olmama az kalmsıtı cok bellı edıyorum dıye ban yedım hesap cok no problem