smoothu düşür veya arttırarkadaşlar aim botta ayar önerilerinizi alabılırmıyım cok saga sola kaydırıyor ?
Smoothdan kaynaklıdır arttır birazarkadaşlar aim botta ayar önerilerinizi alabılırmıyım cok saga sola kaydırıyor ?
esp kullan sadece daha safearkadaşlar aim botta ayar önerilerinizi alabılırmıyım cok saga sola kaydırıyor ?
smooth u 10 cıvarında kullanıyorum 7 ye çektim suan iyi gibismoothu düşür veya arttır
main hesabım deil zaten deneme amaçlı kullanıyorumesp kullan sadece daha safe
config kullanmıyorsan bu configi kullanabilirsinsmooth u 10 cıvarında kullanıyorum 7 ye çektim suan iyi gibi
Post automatically merged:
main hesabım deil zaten deneme amaçlı kullanıyorum
esp daha iyi demi bro bende kullanıyorumsmooth u 10 cıvarında kullanıyorum 7 ye çektim suan iyi gibi
Post automatically merged:
main hesabım deil zaten deneme amaçlı kullanıyorum
reis bi öneri var mı kaç yapmalıyız sencesmooth ve oyun için hassasiyet ayarlarını değiştir
smootu düşürmen lazımarkadaşlar aim botta ayar önerilerinizi alabılırmıyım cok saga sola kaydırıyor ?
bendede var aynı sıkıntı ama çok fazla olmuyor araçtan yeni indigim zaman falan yapıyorbenımde aım birden arkaya donuyor sıkarken neden oyle oluyor arkamda kımse yok ama ?
smoothu düşür veya arttırsmoothu düşür veya arttır
70 fov 5 smooth a çektim en ideali bu benım hassasiyete göreFov 90 Smooth 6 da oynuyorum cok rage deil bnce kıvamında oyun içi hassasiyetinlede alakalı olabiliyor
knk o şekilde çok op oluyor 5 6 idealkanka smoothu 0 a çek düzelir
Kardeş smoothu 5 e çekarkadaşlar aim botta ayar önerilerinizi alabılırmıyım cok saga sola kaydırıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?