aynı hatayı bende alıyorumArkadaşlar konu başlığında yazdığım gibi aimbot hatasını bir türlü çözemedim Smooth 4 fov 60 yapıyorum yada yüksek düşman gördüğüm ateş eder etmez silah arkaya yada sağa sola dönüyor.Window 10 -11 proda aynı hatayı alıyorum.
Ekran resmim bu şekildeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsiz bu sorunu nasıl çözdünüz Lütfen bana yardımcı olun oyundan şuan zevk alarak oynayamıyorum.Dürbün taktığımda aim sürükli bozuluyor dürbünsüz oynamaya çalışıyorıum.Kısaca sizin ayarlarınız nasıl ve nasıl çözdünüz bu sorunu.Tşkler
sen hangi versiyonunu kullanıyorsun ?Logitech Ghub İndir Sonra tekrar dene
düşman karşımda ona aim açıyorum silah ile ateş etmek istediğimde aim bir anda adamdan kayıp arakaya nişan alıyor smoth 4 de yaptım 5 de yaptım fov 60 yada daha düşük yaptım sonuç aynı bir yerde hata yapıyorum ama nerde çözemedimSağa sola dönüyor derken mesela pov60 (normalde 60pov fazla bi povdur özellikle çok uzak ve çok yakın için) adamlar arasında mı sekiyor yoksa tek bir kişiye ateş ederken mi sekiyor?
Oyun içi hassasiyet'in yüksek olabilir mi?eski sürümüde kurdum ama sonuç aynı
Post automatically merged:
düşman karşımda ona aim açıyorum silah ile ateş etmek istediğimde aim bir anda adamdan kayıp arakaya nişan alıyor smoth 4 de yaptım 5 de yaptım fov 60 yada daha düşük yaptım sonuç aynı bir yerde hata yapıyorum ama nerde çözemedim
şimdi onu kontol ediyorum ama ayarlarım normal gibiOyun içi hassasiyet'in yüksek olabilir mi?
Çok yüksek ise ondan kaynaklı olabilir düşürmeyi dene zaten uygun sensi bulduktan sonra mermiler çivi gibi gidiyor mesafe abartılı değilseşimdi onu kontol ediyorum ama ayarlarım normal gibi
knk aynı hata bendede oldu çünkü ghub güncelleme aldı ghubun eski sürümünü indir düzelirArkadaşlar konu başlığında yazdığım gibi aimbot hatasını bir türlü çözemedim Smooth 4 fov 60 yapıyorum yada yüksek düşman gördüğüm ateş eder etmez silah arkaya yada sağa sola dönüyor.Window 10 -11 proda aynı hatayı alıyorum.
Ekran resmim bu şekildeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsiz bu sorunu nasıl çözdünüz Lütfen bana yardımcı olun oyundan şuan zevk alarak oynayamıyorum.Dürbün taktığımda aim sürükli bozuluyor dürbünsüz oynamaya çalışıyorıum.Kısaca sizin ayarlarınız nasıl ve nasıl çözdünüz bu sorunu.Tşkler
indirdim olmadı yine aynıknk aynı hata bendede oldu çünkü ghub güncelleme aldı ghubun eski sürümünü indir düzelir
knk bende oldu daha bilgili birine sorabilirsinindirdim olmadı yine aynı
konuyu çözecek birine denk gelemedim malesefknk bende oldu daha bilgili birine sorabilirsin
I installed but the same error persistsLoad an old version of ghub.
alakası yok 6x ile istedğim spreyi atıyorum direk kafaya çözümü farklıdürbün hassasiyetlerin yüksek olduğu için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?