EzPUBGM ban sorunu düzeltilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu aralar PUBG'de çoğu insan ban yiyor, herkesin haberi olsun. Tamam, her hilenin ban riski var. Bunu biliyoruz, garanti yok lakin son güncelleme geldi mi banlanma arttı. Şahsen benim de hesap ban yedi, 75 levellik 2 yıldır dikkatli oynadığım halde yemedik ama yiyeceğimi de biliyorduk bugün yarın. Zoruma gittii mi gitmedi, hile kullandık. Her şeye açıktık ama bu kadar hızlı yemiyorduk. Ne kadar dikkatli olursan ol, affetmiyor. 10 yıl çakıyor, dikkatli olun hatta hesaplar yüklüyse nadir setler varsa açmayın + ESP bile kullanmayın. Saygılar, kolay gelsin.
her türlü ban yersin 3 tane 70 level hesabım banlandı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu aralar PUBG'de çoğu insan ban yiyor, herkesin haberi olsun. Tamam, her hilenin ban riski var. Bunu biliyoruz, garanti yok lakin son güncelleme geldi mi banlanma arttı. Şahsen benim de hesap ban yedi, 75 levellik 2 yıldır dikkatli oynadığım halde yemedik ama yiyeceğimi de biliyorduk bugün yarın. Zoruma gittii mi gitmedi, hile kullandık. Her şeye açıktık ama bu kadar hızlı yemiyorduk. Ne kadar dikkatli olursan ol, affetmiyor. 10 yıl çakıyor, dikkatli olun hatta hesaplar yüklüyse nadir setler varsa açmayın + ESP bile kullanmayın. Saygılar, kolay gelsin.
ben kaç haftadır kullanıom yemedim

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aynen dostum, herkes mh devs'i, bunların hiçbirine kaydolmamış gibi hesaplarını yasaklattıkları için baltalıyor. Kaybı kabul edip yoluna devam ettiğin için sana büyük başarılar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence 1 2 güncellemede düzelir ama oyunda güncellendği için geri riskli olur belli etmeden kulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...