Çözüldü EzPubgm banlanma sorunu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
merhabalar, sürekli yeme nedeniniz ip bandan kaynaklı olabilir yada gameloop id banda yemiş olabilirsiniz ondan dolayı.
-Modemin her açılıp kapanmasında veya reset atılmasında IP adresi değişir
-gameloop idsi degişmek içinde internette bir kaç çözüm var onlara bakarsanız oda çözülcektir.
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
merhabalar, sürekli yeme nedeniniz ip bandan kaynaklı olabilir yada gameloop id banda yemiş olabilirsiniz ondan dolayı.
-gameloop idsi degişmek içinde internette bir kaç çözüm var onlara bakarsanız oda çözülcektir.

Çözüm
say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka aim botu sonun kadar yaparsan adamların nerde oldunu görüyosun oraya doğru direkt koşarsan resmen ben hileyim dersen ban yersin aim bot 10 al fov 47 al adam kafasına odakla mouse1 tuşuna ata ben öyle kullandım 5 gündür hala ban yemedim ESP kendin ayarlarsın

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam gameloop id değiştirme videosu linki atarmısın ben internetten araştırdım baktımda birşey bulamadım çoğu eski emulator için zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk aim falan açma sadece esp yani wallhack aç zaten buvar arkası görünce hertürlü win alırsın tabi aim kullanmak istiyorsan belli etmemeye çalış hileyi full açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...