Onaylı Üye
legit yani belli etmeden çok hileye güvenmeden arada bilerek ölmen gerekiyor bu yani olay aslındakral ban yememe taktiği tam olarak nasıl oluyor
legit yani belli etmeden çok hileye güvenmeden arada bilerek ölmen gerekiyor bu yani olay aslındakral ban yememe taktiği tam olarak nasıl oluyor
belli etmeyınce yeme rıskın azalıyor ama yinede yeme şansın var dıye bılıyorum.merhaba arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle bir çok arkadaşımız pubg mobile emülatörde ban yiyormuş bunun için yapmanız gereken hileyi çok belli ederek oynamamanız ben hileyi 1.5 aydır kullanıyorum hesabım suan tac 3 rplı az adam vurun adamı gördüğünüz gibi sıkmaya başlamayın. 5-6 kill idealdir
Az adam vurun falan hikaye, önemli olan espyi belli etmemek aimbotu abartmamak, benim as otoritesi rpli hesabım vardı ben oyunu bıraktım 5 ay ban yememiştim kd 8dimerhaba arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle bir çok arkadaşımız pubg mobile emülatörde ban yiyormuş bunun için yapmanız gereken hileyi çok belli ederek oynamamanız ben hileyi 1.5 aydır kullanıyorum hesabım suan tac 3 rplı az adam vurun adamı gördüğünüz gibi sıkmaya başlamayın. 5-6 kill idealdir