Çözüldü EzPUBGM bir süre sonra adamlar gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
PUBG Mobile oyun hilesini aktif ediyorum, oyuna giriyorum. Adamları görebiliyorum, 3-5 dakika sonra adamları görmemeye başlıyorum. Oyun bitince tekrardan oyun başlayınca aynı şekilde adamları görüyorum, sonra 3-5 dakika sonra tekrar görmüyorum. Sizce sorun nedir? Ne yapmam lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar, genel bir sorun oladıgı için ileri dönemki güncellemelerle düzeltilcektir. şuan için bu sorunun bir çözümü yok maalesef, iyi forumlar
UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yöneticler bu konunun farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını söylediler. düzeltildiği zaman bilgi verileceği söylendi. bu arada ben suan oynuyorum ve sorunsuz , herkeste kapanmıyor , kapananlarda var ama haklsın. en kısa zamanda çözüme kavuşacağınızı düşünüyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Pubg mobile oyun hilesini aktif ediyorum, oyuna giriyorum adamları görebiliyorum 3 5 dakika sonra adamları görmemeye başlıyorum, oyun bitince tekrardan oyun başlayınca aynı şekilde adamları görüyorum sonra 3 5 dk sonra tekrar görmüyorum sizce sorun nedir ne yapmam lazım
Hile üzerinde güncelleme devam ettiği için tam olarak netleşmedi
1.png

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, genel bir sorun oladıgı için ileri dönemki güncellemelerle düzeltilcektir. şuan için bu sorunun bir çözümü yok maalesef, iyi forumlar

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...