Çözüldü EzPUBGM ESP sorunu düzeltilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
livik haritasında oynuyordum maçın sonlarına doğru 5 10 kişi felan kalmıştı adamlardan birisi beni aniden vurunca çok şaşırdım çünkü o adam esp de gözükmüyordu 1 tane adamı kaçırdığını fark ettim bununla ilgili bir düzeltme çalışması felan gelirmi çünkü esp nin yeterince stabil olmadığını düşünüyorum modsuz olanında oynuyordum ama yinede eksik gösteriyor livik haritasına yeni gelen arabaların içindeki düşmanlarıda göstermiyor sadece arabadan inince gözüküyor

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iyi,tek sende deilmiş problem anlamında dedi de bnde zor anladım .d bu arada evet geçen sezon güncellemesindede yaşanmıştı bu sonradan düzelmişti sanırım zamanla oturuyor
çağrı kulesinden ölen adamlardan birisini çağırmışlar tepeme birden atladı tabi hilede görünmüyordu aniden vurup öldürünce beni çok şaşırdım vede sinirlendim

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
çağrı kulesinden ölen adamlardan birisini çağırmışlar tepeme birden atladı tabi hilede görünmüyordu aniden vurup öldürünce beni çok şaşırdım vede sinirlendim
bazen cağrı kulesinden cagrılan adamı havada 5/6 tur atarken fln gosteriyor yada havada bugta sürekli bi adam kalıyor sonra aniden yanına düşüyorlar :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, hile ile alakalı iyileştirme çalışmaları devam etmektedir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...