bilemiyorum kral bence bu kadar yapmışlar onu da ekliyebilirler gibi sadece fikrimi belirteyim dedim .)okadar oyun dosyalarının içerisine girmiş olamk hilenin daha hızlı yakalanmasına sebep olur.
kral adamlarla karşılıklı çatışıyoduk adam ucu ucuna çimen arkasıymış ancak ben onu önümdedir diye gözüküyordur diye direk taradım erangelde çok sıkıntı olmuyor ama livikte ben kullanırken zorluk yaşıyorumLegit oynamak için illa bir kırmızı veya yeşil olması gerekmiyor kanka zaten mesafeden nerede olduğunu anlayabilirsin.
o kadarınada gerek yok bencebeyler bana göre hilenin esp sinin kötü bir yanı var cs go da hile kullanırken adam duvar arkasıysa kırmızı açıkta-görebildiğim yerdeyse yeşil oluyordu keşke bu EzPugbm hilesindede olsa gerçekten çok iyi bi özellik olurdu en azından bi tık daha legit oynayabilirdik bu benim görüşüm
eğerki konuşu yanlış yere açtıysam affola
kanka o zaman livikte oynama dkwqpodpqwodkkral adamlarla karşılıklı çatışıyoduk adam ucu ucuna çimen arkasıymış ancak ben onu önümdedir diye gözüküyordur diye direk taradım erangelde çok sıkıntı olmuyor ama livikte ben kullanırken zorluk yaşıyorum
external olarak ue4 oyunda yapmak biraz zor iş malesef yapılsa yapardık yaniBana göre hilenin ESP sinin kötü bir yanı var CS:GO'da hile kullanırken adam duvar arkasıysa kırmızı açıkta-görebildiğim yerdeyse yeşil oluyordu keşke bu Ez PUBG Mobile hilesinde de olsa gerçekten çok iyi bir özellik olurdu en azından bir tık daha legit oynayabilirdik bu benim görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?