Çözüldü EZPubgM Faceit ve Vanguardı silin ya da kapatın hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Virüs Programlarında Herşey Kapalı Olmasına Rağmen Bu Hatayı Alıyorum.
unknown.png

Post automatically merged:

Hata meydana geldi ! - Status: 0xC0000365Hata çözümü: Sisteminizde Vanguard / Faceit varsa kapatınız ya da siliniz. Antivirus programınız açıksa kapatınız. Sisteminizi yeniden başlatınız. Hata Bu

Son düzenleme:
Çözüm
hocam valorant oynuyorsan vanguard veya faceit anticheat var sisteminde kaldır. harici bir virüs programı kullanıyorsan onu da kapat. bios ta secure bootun kapalı olduğundan emin ol. bu işlemleri tamamladıktan sonra tekrar dene çözülmezse sorunun bilgi ver ona göre çözüm üretelim.
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam valorant oynuyorsan vanguard veya faceit anticheat var sisteminde kaldır. harici bir virüs programı kullanıyorsan onu da kapat. bios ta secure bootun kapalı olduğundan emin ol. bu işlemleri tamamladıktan sonra tekrar dene çözülmezse sorunun bilgi ver ona göre çözüm üretelim.
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sağ en aşşağıda internet ve hopörlör varya solunda üste doğru ok var ona bas vanguardı bul exit vanguard de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...