20 May 2021 #1 NeoFTZ20 N Süper Üye Katılım 1 Haz 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 Tepki puanı 27 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI arkadaşlar memory uı yı açıyorum sonra ezpubg ye geliyorum yükle diyorum failed data diyor altında da key soruyor hangi taşu basarsam basayım cmd ekranı kapanıyor ve memory uı dosyası siliniyor sizce sorun nedir
arkadaşlar memory uı yı açıyorum sonra ezpubg ye geliyorum yükle diyorum failed data diyor altında da key soruyor hangi taşu basarsam basayım cmd ekranı kapanıyor ve memory uı dosyası siliniyor sizce sorun nedir
Çözüm #Roaccat 21 May 2021 Win + r yaparak çalıştırı açın ardından temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca MemoryUI silinmesinin sebebi ban riskini azaltmak.
Win + r yaparak çalıştırı açın ardından temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca MemoryUI silinmesinin sebebi ban riskini azaltmak.
21 May 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Win + r yaparak çalıştırı açın ardından temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca MemoryUI silinmesinin sebebi ban riskini azaltmak. Moderatörün son düzenlenenleri: 5 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Win + r yaparak çalıştırı açın ardından temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca MemoryUI silinmesinin sebebi ban riskini azaltmak.