- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hocam bencede haklısın ama adamların yerinde olmak cidden zor çoğu oyunda hileleri var onlarda önem göstermeleri gerek illa yakın zamanda güncelleme gelir umarımoyunun artık cılkı çıktı sürekli ban yemekten rank kasamaz hale geldik acaba diyorum mh ekibide güncel bir bypass kodlasada bizde araplar gibi bansız oynasak mümkünmüdür böyle birşey bildiğiniz üzere bypass lar parayla satılıyor ve çok pahalılar bu forumada bir ücretsiz bypass lazım bence artık zamanı geldi
bypass olmadıkça oyunda hileyle ilerleyemezsin bypass şarthergün beeen ban yeyermişim 50 kire anlamadım bu işten bişey 7 tena hasap gettu kuzel bybass telefonda beleş pc sürümü gameloop paralı vallahi billahi canım sıkıldı bunalıma girdim yemin ederim pir maça gireyek dedik 2 maçta ban atıyor bazen bazen 5 6 maçta atıyor report yersek vay bakıyoruz dıt diye hesap gidiyor oda bandan değil istemci sürümünden ban yiyorum google hesabı açtım 200 yaklaşık artık açamıyorum telefon numaranız daha fazla hesabı desteklemiyor diyor canım ben napıyım şimdi hastalandım resmen zaten hilesi oynayamıyom oyunu her oyunda hile açıyorum bağımlı olmuşuz hile olmazsa dünyam kararır yeminle çok doğru söylüyorsun bi bypass lazım.
gurban doğru söylüyorsunda bunlarda burdan para kazanıyor sonuçta azmı çokmudur kaç gayme bilmiyorum amma yeniliklerde lazımDeğerli forum üyesi herşeyi Dört dörtlük beklememelisiniz bence çünkü bildiğiniz üzere Forum Yetkilileride bizim gibi birer birey ve tüm zamanlarını Forumda harcayamazlar Aileleri ile vakit geçirmek olsun sosyal yaşantılarınıda göz önüne almanızı istiyorum.Evet bizler için çok uğraşıyorlar Hepsine tek tek TEŞEKKÜR EDERİM. Fakat zaten yeri ve zamanı geldiğinde gerekli açıklamaları bizzat yapacaklarından eminim,lütfen sabırlı olalım ve Yetkililere zaman tanıyalım. İYİ FORUMLAR.
Bu konulara girmeyiniz lütfengurban doğru söylüyorsunda bunlarda burdan para kazanıyor sonuçta azmı çokmudur kaç gayme bilmiyorum amma yeniliklerde lazım
neden girmeyecekmişiz bu konulara anlamadım burası tartışma yeri değilmi boşunamı konu açtım ben buraya sence süs olsun diyemi yazdım buraya ben heeBu konulara girmeyiniz lütfenYenilik elbet olur olmaz diyemiyorum fakat belirttiğim gibi zaman tanımalısınız.
sende doğru söylüyon yeminle.neden girmiyecekmişiz bu konulara anlamadım burası tartışma yeri değilmi boşunamı konu açtım ben buraya sence süs olsun diyemi yazdım buraya ben hee
bu forumda herşey ücretsiz yapılıyor neden yapmıycaklarmış ki çoğunluk isterse yaparlar kendimiz nasıl yapalım hackermiyiz biz yaparsalar hem kullanıcıları artar herkes ücretsiz kullanmak istermillet babasının hayrına yapmaz diye düşünüyorum o yüzden ücretsiz bir şekilde ya kendin yapmayı bileceksin ya da para ile alacaksın başka yolu yok zaten mh de gelirse de duyuru geçerler
Değerli forum üyesi yetkili üyelerin ne kazandığı bizleri ilgilendirmez bence. Yetkili kişiler zaten elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve bizler için uğraşıyor. Para kazanmak ile birşey yapmak isteselerdi eğer zaten şimdiye kadar yaparlardı. Bak kaç yıllık üyeyim daha forumda ücretli hile sattıklarını görmedim. Benim görüşümse şu anda bulunan mevcut hileler ile yetinmeliyiz. Yeni birşey geleceği zaman yada bir gelişme olduğunda duyurusu zaten yapılmakta.neden girmeyecekmişiz bu konulara anlamadım burası tartışma yeri değilmi boşunamı konu açtım ben buraya sence süs olsun diyemi yazdım buraya ben hee
Dostum ben mh den bahsetmedim hani ücretsiz yapılabilir mi demişsin ya mh dışındakiler ücretsiz yapmaz tarzı bir yorum yaptım mh ekibi yaparsa yapar tabii ki en iyisini yaparlar ona lafım yok zaten böyle bir proje veya çalışma yaptılarsa yakında pubgm kategorisinde konu paylaşırlarbu forumda herşey ücretsiz yapılıyor neden yapmıycaklarmış ki çoğunluk isterse yaparlar kendimiz nasıl yapalım hackermiyiz biz yaparsalar hem kullanıcıları artar herkes ücretsiz kullanmak ister
mevcut hile dediğin 10 dk ban atıyor ama o nolucak peki nasıl yetinelim biz onunlaDeğerli forum üyesi yetkili üyelerin ne kazandığı bizleri ilgilendirmez bence. Yetkili kişiler zaten elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve bizler için uğraşıyor. Para kazanmak ile birşey yapmak isteselerdi eğer zaten şimdiye kadar yaparlardı. Bak kaç yıllık üyeyim daha forumda ücretli hile sattıklarını görmedim. Benim görüşümse şu anda bulunan mevcut hileler ile yetinmeliyiz. Yeni birşey geleceği zaman yada bir gelişme olduğunda duyurusu zaten yapılmakta.
"İYİ FORUMLAR"
başka sitelerde ücretli satıldığı için öyle dedim yani mh ücretsizini yapabilirmi gibilerdeDostum ben mh den bahsetmedim hani ücretsiz yapılabilir mi demişsin ya mh dışındakiler ücretsiz yapmaz tarzı bir yorum yaptım mh ekibi yaparsa yapar tabii ki en iyisini yaparlar ona lafım yok zaten böyle bir proje veya çalışma yaptılarsa yakında pubgm kategorisinde konu paylaşırlar
Evet dostummevcut hile dediğin 10 dk ban atıyor ama o nolucak peki nasıl yetinelim biz onunla
Post automatically merged:
başka sitelerde ücretli satıldığı için öyle dedim yani mh ücretsizini yapabilirmi gibilerde
Elbette bu konuda haklı olabilirsin ona laf etmiyorum, bende çoğunlukla Lol oynayan birisiyim ve Sc olmadığı zamanlarımda oldu fakat beklemekten başka birşey gelmiyor şu anlık. Senden ve diğer üyelerimizden sabırlı olmalarını diliyorum gerekli açıklamayı kısa zamanda yaparlar diye düşünerekten İyi Forumlar diliyorum.mevcut hile dediğin 10 dk ban atıyor ama o nolucak peki nasıl yetinelim biz onunla
sırf yorum sayın artsın diye yalan söylüyorsun herkes 10 dk ban yiyorsa sende yersin ispatlada görelim yemediğini levelini ve rankını göster bize inanalımBi tek ben mi ban yemedim anlamadım ki ben hala ban yemedim 4 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?