EzPUBGM getirilirse mükemmel olacak özellikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bugün MEMORY HACKERS ekibinden bir ricada bulunacağım

Bildiğiniz üzere bu hile fix değil ve çok başarılı bir hile.
bu hile ile scrim bile giriliyor ki anlaşılmıyor legit oynanınca

İsteğim : Hileye yayıncı modu gelmesi

Örnek : Mesela bir scrime veya ödüllü odaya girdik bu ödüllü oda ve scrim olsun bunlar masaüstü ekran kaydı istiyor ki bizim yapabildiğimiz sadece oyun yakalama moduyla bu hileyi gizleyebilmek fakat eğer yayıncı modu gelirse ve yetkililerden de nasıl masaüstü kayıt alacağımızı öğrendiğimiz zaman çok iyi olur

Masaüstü Ekran Kaydı Nedir? : Bu ekran kaydı çeşiti ekran yakalama ( obs ) ile yapılan bir çeşit kayıt şeklidir

Örnek : Mesela oyun yakalamayla hileyi gizlediğinizde ctrl 'ye basınca imleci gizle gibi yukarda bi uyarı tarzı birşey çıkıyor ama oyun yakalma ile alınca çıkmıyor ki yetkililer bunu anlıyor ( Maçda )

ama biz MEMORY HACKERS ekibinin sayesinde eğer bu özellik gelirse ekran yakalama yani masaüstü ekran kaydı alabiliriz. Ve şunu da ekleyeyim masaüstü ekran kaydında daha demin de dediğim gibi eğer ctrlye basınca o uyarı obsde gözükmezse ise sc yetkilisi onun masaüstü ekran kaydı olmadığını anlar
masaüstü ekran kaydında alttaki programlar gözükecek şekilde ekran kaydı almamız bizim için çok daha iyi olur ve büyük avantaj sağlar

Not : Masaüstü ekran kaydını detaylı şekilde anlatmamı isterseniz yoruma yazın yorumunuzun altına açıklama yaparım

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
zaten bunun hakkında konu vardı fakat konuyu bulamadım. @zuzi sanırım sende o konu linki vardı arkadaşa yardımcıı olurmusun?

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Güzel fikir ama (İstek üzerine birşey yapılmıyor)

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Zaten böyle bir şey vardı ?Obsten gizliyebiliyorsun hileni.

Rolex
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
İyi Güzel Bu Mümkün Görünüyor Umarım Dediğin Gibi Bu Özellikte Bir Seçenek Olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
nasıl yapacağım hocam lütfen detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz?
kanka yapabiliyorsun https://memoryhackers.org/konular/how-to-hide-ezpubgm-cheat-while-recording.218489/ bu konuya bak ama scrim ve ödüllü oda giriyorsan pek işine yaramazçünkü masaüstü kayıt değil bu oyun yakalama kaydı dır ve kolayca anlaşılıyor

zaten bunun hakkında konu vardı fakat konuyu bulamadım. @zuzi sanırım sende o konu linki vardı arkadaşa yardımcıı olurmusun?
dostum o konunun linki bende var fakat yayınmı modu hilede mod menü kısmına getirilen bi özellik sen scrim girdiğinde obsden oyun yakalamayla gizliyorsun hileyi o kolayca anlaşılıyor ama ekran yakalamayla kaydetmek için yayıncı modu lazım

Moderatörün son düzenlenenleri:
ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim önerimde Pc'den girince emülatör gibi değilde sanki mobilden girmişiz gibi olsa sunucular vs mobil olsa

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim önerimde Pc'den girince emülatör gibi değilde sanki mobilden girmişiz gibi olsa sunucular vs mobil olsa
evet mantıklı o sistem Bypass sistemi oluyor ama bu sistem gelse bile çoğu oyuncumuz 3 ay ban yer çünkü bypass açmak için gireceğimiz hesaba hiç emülatör olarak girmememiz gerekiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Scrim için herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. Geleceğini de pek sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...