26 Ocak 2022 #1 Xuess X Onaylı Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 28 7 HİZMET YILI Konu yanlış olabilir ama hata nasıl gider. Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Ocak 2022
Çözüm U U uhpep 26 Ocak 2022 temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin lütfen birde hangi hilede alıyorsunuz hatayı Ayrıca driver eksik olabilir kurun/güncelleyin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin lütfen birde hangi hilede alıyorsunuz hatayı Ayrıca driver eksik olabilir kurun/güncelleyin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
26 Ocak 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin lütfen birde hangi hilede alıyorsunuz hatayı Ayrıca driver eksik olabilir kurun/güncelleyin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son düzenleme: 26 Ocak 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
temp %temp% prefetch temizleyip tekrar deneyin lütfen birde hangi hilede alıyorsunuz hatayı Ayrıca driver eksik olabilir kurun/güncelleyin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
26 Ocak 2022 #3 zukumi Z Süper Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 1,231 Çözümler 4 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI Kanka dosyaları sil loader ı sil tekrar yukle Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Ocak 2022 #4 Peanut41 P 20 Süper Üye Katılım 17 Ağu 2021 Mesajlar 796 Çözümler 13 Tepki puanı 67 Ödüller 4 Yaş 24 4 HİZMET YILI Xuess' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72363 Konu yanlış olabilir ama hata nasıl gider. Genişletmek için tıklayın ... Bende de aynı böyle. Fakat herhangi bir hile yüklemeye çalıştığımda hata almıyorum. LPRB için kullanıyorum mesela. Her oyun sonrası lolden çıkıp logları temizliyorum ve tekrar giriyorum. Loaderi kapatmıyorum hiç bir zaman. Oyla 0 Olumsuz oyla
Xuess' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72363 Konu yanlış olabilir ama hata nasıl gider. Genişletmek için tıklayın ... Bende de aynı böyle. Fakat herhangi bir hile yüklemeye çalıştığımda hata almıyorum. LPRB için kullanıyorum mesela. Her oyun sonrası lolden çıkıp logları temizliyorum ve tekrar giriyorum. Loaderi kapatmıyorum hiç bir zaman.