Onaylı Üye
modeme rest atıp ip değiştirip tekrar deneyeceğim umarım olur teşekkürlerGüncelleme gelmiş ve hile tespit edilmiş olabilir her gün hileyi kullanmadan önce yorumları okudunuz mu?
Sistemin ilk ban yediğinde işaretlenmiş olabilir. Bu da her hile kullandığında ban yemene sebep olabilir.
İlk önce modemi yeniden başlatarak tekrar deneyin.
İkinci olarak format atıp tekrar deneyin.
Bunlar işe yaramazsa hwid spoofer kullanın.
o mobil için kardeşim ben emulatörümBu Mesaja Tıklayarak Şu Vpn İle Dene Belki Olur
Arkadaşlar bendemi sorun var bilmiyorum artık günlük ban yiyorum hileyi belli etmeden oynuyorum sizde böyle bir sıkıntı varmı önceden forumda olan az sekmeyi de kullanıyordum ondandır diye kaldırdım şimdi sadece ezpubgm açıyorum 2 günde 2 hesap ban yedi diğer hesabımla baya oynadım 3 sezon oynadım ban yemedim aynı şekil bu hesaplardada oynuyorum ama günlük ban yer oldum artık banıda 10 yıl atıyor. oyunu silip yüklesemmi böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu abim hile kullanmıyordu pcden hesabına girip 1 el oynamış ertesi gün 10 yıl ban yedi o
bilgisiyardakı farklı yazılımları temizle bilgisiyarı kapa aç yap yine düzelmese pubg mobileyi sil yükleArkadaşlar bendemi sorun var bilmiyorum artık günlük ban yiyorum hileyi belli etmeden oynuyorum sizde böyle bir sıkıntı varmı önceden forumda olan az sekmeyi de kullanıyordum ondandır diye kaldırdım şimdi sadece ezpubgm açıyorum 2 günde 2 hesap ban yedi diğer hesabımla baya oynadım 3 sezon oynadım ban yemedim aynı şekil bu hesaplardada oynuyorum ama günlük ban yer oldum artık banıda 10 yıl atıyor. oyunu silip yüklesemmi böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu abim hile kullanmıyordu pcden hesabına girip 1 el oynamış ertesi gün 10 yıl ban yedi oda
şu aralar sık sık fix yiyiyor hileler dikkar et benceArkadaşlar bendemi sorun var bilmiyorum artık günlük ban yiyorum hileyi belli etmeden oynuyorum sizde böyle bir sıkıntı varmı önceden forumda olan az sekmeyi de kullanıyordum ondandır diye kaldırdım şimdi sadece ezpubgm açıyorum 2 günde 2 hesap ban yedi diğer hesabımla baya oynadım 3 sezon oynadım ban yemedim aynı şekil bu hesaplardada oynuyorum ama günlük ban yer oldum artık banıda 10 yıl atıyor. oyunu silip yüklesemmi böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu abim hile kullanmıyordu pcden hesabına girip 1 el oynamış ertesi gün 10 yıl ban yedi oda
hwidi nasıl değişştircembelliki incelemeye almışlar seni o yüzden sürekli ban yiyorsun hwid değiştirmeyi dene.
hwidi ne demek kankahwidi nasıl değişştircem
hwid ban nedir açıklayan yok mupubg mobil neye göre ban atıyor bilmiyorumda hwid ban yemissin
İki farklı kullanıcının deneyimini anlatıyorum şimdi sana.Arkadaşlar bendemi sorun var bilmiyorum artık günlük ban yiyorum hileyi belli etmeden oynuyorum sizde böyle bir sıkıntı varmı önceden forumda olan az sekmeyi de kullanıyordum ondandır diye kaldırdım şimdi sadece ezpubgm açıyorum 2 günde 2 hesap ban yedi diğer hesabımla baya oynadım 3 sezon oynadım ban yemedim aynı şekil bu hesaplardada oynuyorum ama günlük ban yer oldum artık banıda 10 yıl atıyor. oyunu silip yüklesemmi böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu abim hile kullanmıyordu pcden hesabına girip 1 el oynamış ertesi gün 10 yıl ban yedi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?