Çözüldü EzPUBGM hala ban atıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
EzPUBGM hala ban atıyor mu?
Post automatically merged:

Emilatörü banlanan biri adım adım ne yapması gerekiyor 2. hesabımda 3 gün içinde yasaklandı Flaglı diyorlar Spooflaman lazım diyorlar Biz bu terimlere yabancıyız Bize adım adım ne yapmamız gerekiyor yol gösterici bi video çekebilcek bu durumu çözebilcek biri var mıdır?

Son düzenleme:
Çözüm

Emilatörü banlanan biri adım adım ne yapması gerekiyor 2. hesabımda 3 gün içinde yasaklandı Flaglı diyorlar Spooflaman lazım diyorlar Biz bu terimlere yabancıyız Bize adım adım ne yapmamız gerekiyor yol gösterici bi video çekebilcek bu durumu çözebilcek biri var mıdır?
pubg mobile'den bir kere ban yediğiniz zaman yeni hesaplarınız flaglenir. Ek olarak eğer ziyaretçi hesabını kullanarak ban yediyseniz yeni ziyaretçi hesabı kullanamazsınız. Bu flag yüzünden hile güvenli olsa bile yine de ban yersiniz. Bundan dolayı gameloop aygıt id'nizi spooflamak için güzel bir spoofer linkte öğretici video mevcut...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Device ID Changer [ADIC] diye bir program önermişler Önerdiğiniz programda gameloop a root atmamız gerekiyormus mesela Bu durumlarda bizi yönlendirebilir misiniz Nasıl root atılır vs Çünkü yaşı kucuk kardeşlerimizde bu hileyi kullanıyor Oyun zaten gösteriş ve hava atma oyunu oldu Bı an once cozelım kı onların havasını bı alalım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
senin oynamana baglı güvenli safe oynarsan atmıyor sadece esp acmanı tavsiye ederim as otoritesi oldum

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

pubg mobile'den bir kere ban yediğiniz zaman yeni hesaplarınız flaglenir. Ek olarak eğer ziyaretçi hesabını kullanarak ban yediyseniz yeni ziyaretçi hesabı kullanamazsınız. Bu flag yüzünden hile güvenli olsa bile yine de ban yersiniz. Bundan dolayı gameloop aygıt id'nizi spooflamak için güzel bir spoofer linkte öğretici video mevcut

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/https://memoryhackers.org/redirect?to=aHR0cHM6Ly91aS5tZW1vcnloYWNrZXJzLm9yZy9nYW1lL3B1YmctbW9iaWxl
1.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...