19 Ocak 2022 #1 MehmetG63 M Üye Katılım 8 Haz 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 5 HİZMET YILI merhaba ben son dönemde hileyi açacagım zaman cmd ekranı gelince lütfen oyunu açınız demeden onceki yerde ban şu hatayı ver hata: Themida A monitor program has been found running in your system. Plase unload it from memory and restart your program arkadaşlar baya pc yi açıp kapatım ama olmadı ltfen yardım edin .
merhaba ben son dönemde hileyi açacagım zaman cmd ekranı gelince lütfen oyunu açınız demeden onceki yerde ban şu hatayı ver hata: Themida A monitor program has been found running in your system. Plase unload it from memory and restart your program arkadaşlar baya pc yi açıp kapatım ama olmadı ltfen yardım edin .
Çözüm U U uhpep 19 Ocak 2022 Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın: IObit Advanced systemcare IObit Advanced SystemCare Ultimate 7 IObit Malware Fighter 2 Free Avast antivirüs Avg Antivirüs Eset Nod 32 antivirüs Malwarebytes anti-malware Pro Edit: teamviewer ile bağlanıp çözdüm IObit programını kaldırınca hata düzeldi.
Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın: IObit Advanced systemcare IObit Advanced SystemCare Ultimate 7 IObit Malware Fighter 2 Free Avast antivirüs Avg Antivirüs Eset Nod 32 antivirüs Malwarebytes anti-malware Pro Edit: teamviewer ile bağlanıp çözdüm IObit programını kaldırınca hata düzeldi.
19 Ocak 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın: IObit Advanced systemcare IObit Advanced SystemCare Ultimate 7 IObit Malware Fighter 2 Free Avast antivirüs Avg Antivirüs Eset Nod 32 antivirüs Malwarebytes anti-malware Pro Edit: teamviewer ile bağlanıp çözdüm IObit programını kaldırınca hata düzeldi. Son düzenleme: 19 Ocak 2022 Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın: IObit Advanced systemcare IObit Advanced SystemCare Ultimate 7 IObit Malware Fighter 2 Free Avast antivirüs Avg Antivirüs Eset Nod 32 antivirüs Malwarebytes anti-malware Pro Edit: teamviewer ile bağlanıp çözdüm IObit programını kaldırınca hata düzeldi.
19 Ocak 2022 Konuyu başlatan #3 MehmetG63 M Üye Katılım 8 Haz 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 5 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın: IObit Advanced systemcare IObit Advanced SystemCare Ultimate 7 IObit Malware Fighter 2 Free Avast antivirüs Avg Antivirüs Eset Nod 32 antivirüs Malwarebytes anti-malware Pro Genişletmek için tıklayın ... yok hayır hocam hiçbiri yok pc ye format attım 1 ay kullandım hileyi 1 ay sonra bunu yapmaya başladı Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın: IObit Advanced systemcare IObit Advanced SystemCare Ultimate 7 IObit Malware Fighter 2 Free Avast antivirüs Avg Antivirüs Eset Nod 32 antivirüs Malwarebytes anti-malware Pro Genişletmek için tıklayın ... yok hayır hocam hiçbiri yok pc ye format attım 1 ay kullandım hileyi 1 ay sonra bunu yapmaya başladı