Üye
dostum herseyı ınce ayrıtınlı dıkkat ettım zaten mh acmadan oyunu acmadım asla hıc bır zaman her seye dıkkat ettım kıll zaten yok confıg de yok tek hayatta kalma ve rank kasma banladıOta ban atıyor güvenliğe takıldımı pubg
hangi kademede banlandınki sendostum herseyı ınce ayrıtınlı dıkkat ettım zaten mh acmadan oyunu acmadım asla hıc bır zaman her seye dıkkat ettım kıll zaten yok confıg de yok tek hayatta kalma ve rank kasma banladı
Altın 1 de banlandım kade 1.28hangi kademede banlandınki sen
senin bu kadar kısa süre içerisinde ban yemen hiç normal değil bence sen format at mac adresini ip adresini falan değiştir 15 kez ban yemişsin bu özellikleri değiştirmeden oynaman hiç güvenli değil zatenAltın 1 de banlandım kade 1.28
aynen o sorun bır cok kısıde oluyor mus gır cık yapmak lazım tuıs sorununu cozdum ben tek saygı var oda genel sıkıntı hanı ben mh de kı hackı nımo tv obs bıle gızlıyordum dostum kac defa canlı yayın yaptım hack acık 3 party gızledım ! o derece ayrıtnılara hakımlıgım var bıraz ama sonuc boyle oldubirşey dicem sende tuş sorunu varmı rp saygısı falan yazıyormu
Denedım dıye hatırlıyorum dostum da tekrardan bır denerım belkı tesekkur ettımformattan sonra program yardımıyla mac adresini değiştirmen lazım sadece format atmak yetmez bandan kurtulmak için
yok 10 yıl ban yiyenleri hile diye açmıyorlarPubg yayını yapanları izle ( mobil ) canlı yayında adam ban yiyor pardan adamlar ban yiyoryani çoğu arkadaşın dediği doğru oto ban atıyor buna yapacak bir şey yok anak geri dönüş yaparsanız sizde bir şey bulabileceklerini sanmıyorum oto ban yüzünden ban yedim diye yazarsan öyle sanıyorum ki açmaları muhtemeldir ama kesin değil
Bunu bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim ama öyle sanıyorum ki 23 24 yaşlarında bir yayıncı yayında 10 yıl ban yemişti yayın devamında ticket çekip bilgilendirme yapıyordu onu tekrar izleyip kayda değer bilgi varsa paylaşmak lazımyok 10 yıl ban yiyenleri hile diye açmıyorlar
o ban yenıldıkden sonra cok yontem denedım arkadasın dedıdıgı gıbı acmıyorlar veya 3 ay atıyor banı dostum gelelım o yayıncılara bır cogu zaten tahmınımce hıle su MH bile nimo tv ve obs programlarında rahatca gızlenıyor defalarca actım youtube vb.yayınPubg yayını yapanları izle ( mobil ) canlı yayında adam ban yiyor pardan adamlar ban yiyoryani çoğu arkadaşın dediği doğru oto ban atıyor buna yapacak bir şey yok anak geri dönüş yaparsanız sizde bir şey bulabileceklerini sanmıyorum oto ban yüzünden ban yedim diye yazarsan öyle sanıyorum ki açmaları muhtemeldir ama kesin değil
hile yapmadığını kanıtlanyan bir videosu varsa ozaman belki açarlarBunu bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim ama öyle sanıyorum ki 23 24 yaşlarında bir yayıncı yayında 10 yıl ban yemişti yayın devamında ticket çekip bilgilendirme yapıyordu onu tekrar izleyip kayda değer bilgi varsa paylaşmak lazım
Dostum para vereceğine bu siteden vazgeçme hem kaliteli hem bedava sana tavsiyem şuan çalışır durumda ki diğer hileleri de dene hem farklı oyunlar oynamış olursun hemde gününü kurtarırsın ben şuan bloodhunt u kullanıyorum bayada eğlenceli ve zevkli hatta istersen gel premade girelimo ban yenıldıkden sonra cok yontem denedım arkadasın dedıdıgı gıbı acmıyorlar veya 3 ay atıyor banı dostum gelelım o yayıncılara bır cogu zaten tahmınımce hıle su MH bile nimo tv ve obs programlarında rahatca gızlenıyor defalarca actım youtube vb.yayınama bazı sıteler var dolar bazında satan onlar atmıyor dıyorlar ama ucretlı genede owerwatch sıstemıne guvenılmıyor bu sefer...
Sitenın hileleri gerçekten kalıtelı dolar bazında aldııgm hıle vardı pubg mobılede yaklasık aynı ozellıkler mevcut o ban yedırmıyor bu yedıyor sadece ... apex legend ısmı duymustum oynunu onu kesfettım bıraz keyıflı bır seye ondada MH çalısma duzenlerse cok guzel olur aslındaDostum para vereceğine bu siteden vazgeçme hem kaliteli hem bedava sana tavsiyem şuan çalışır durumda ki diğer hileleri de dene hem farklı oyunlar oynamış olursun hemde gününü kurtarırsın ben şuan bloodhunt u kullanıyorum bayada eğlenceli ve zevkli hatta istersen gel premade girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?