Onaylı Üye
her hilenin ban riski yok mudur zaten
id spooflama nasıl olacak anlatırmısın biHocam id spooflamayı denediniz mi?
https://memoryhackers.org/konular/gameloop-id-spoof-hakkinda.213440/id spooflama nasıl olacak anlatırmısın bi
tuş sorununu nasıl cozdun pekiaynen o sorun bır cok kısıde oluyor mus gır cık yapmak lazım tuıs sorununu cozdum ben tek saygı var oda genel sıkıntı hanı ben mh de kı hackı nımo tv obs bıle gızlıyordum dostum kac defa canlı yayın yaptım hack acık 3 party gızledım ! o derece ayrıtnılara hakımlıgım var bıraz ama sonuc boyle oldu
onu nasıl gizledin obsden kısaca anlatırmısınaynen o sorun bır cok kısıde oluyor mus gır cık yapmak lazım tuıs sorununu cozdum ben tek saygı var oda genel sıkıntı hanı ben mh de kı hackı nımo tv obs bıle gızlıyordum dostum kac defa canlı yayın yaptım hack acık 3 party gızledım ! o derece ayrıtnılara hakımlıgım var bıraz ama sonuc boyle oldu
ilk çıktığından beri hileyi kullanıyorum daha 1 hesabım ban yemedı kd 6.02 esp legit kullanmayı bılmiyorsanız tabi ban atar evde adam varsa görmezden geliceksiniz aimi direkt üstüne tutmayacaksınız.
hile kullanmayı bilmeyen kullanmasın ban atıyor![]()
bu programlar gameloop ta çalışmıyor ki artık root yok nasıl olacak yani rootu nerden yapçaz ?
Ne zamandır yapmadım hocam bilmiyorum. Size tavsiyem bir konu açın.bu programlar gameloop ta çalışmıyor ki artık root yok nasıl olacak yani rootu nerden yapçaz ?
root izni istemiyormu peki sendeNe zamandır yapmadım hocam bilmiyorum. Size tavsiyem bir konu açın.
oyunun bugu o herkeste var çözümü yok ama şuanEkli dosyayı görüntüle 68423
Post automatically merged:
bu ne anlama gelıyor bılen varmı anlamsız bır sekılde cıkıyor mac basladıgında fıxlenmış olabilirni