büyük bi ihtimal scripteki bi kısım anti cheate takılıyor.Arkadaşlar oyun sürekli ban atar oldu.
Yeni olmasına rağmen her açtığımız mutlaka bir kaç oyun sonra ban atıyor.
Acaba yeni olduğu için mi diye eski carımdan açtım 78 lv 3 sv buz diyarlı carda ban yedi
aim yok sadece item gösterme ve adam görme onu da sonlara doğru mecbur kalırsam vuruyorum.
ama yine de 6 Adet carım ban yedi.
Sebebi ne olabilir ki ?
vall kardeşim inşallah çare bulunur 3 yıldır hileyi kullanıyorum son bir aydır 2 full hesabım 5.6 tane yeni hesap ban yedi inşallah kardeşlerim bir yolunu bulurArkadaşlar oyun sürekli ban atar oldu.
Acaba yeni olduğu için mi diye eski carımdan açtım 78 lv 3 sv buz diyarlı carda ban yedi
aim yok sadece item gösterme ve adam görme onu da sonlara doğru mecbur kalırsam vuruyorum.
Sebebi ne olabilir ki ?
nasıl temizleyebilirimbetiğin bir kısmı hile önleme modunda kaldı
livikte kesin olarak gidiyorHile fix falan değil, her gün onlarca kişi test ediyor. Siz bir kere ban yediğiniz için sürekli ban yiyorsunuz. Kısacası gameloop id spooflamanız gerekmekte. Hilelik bir durum değil.
ve 1 kez gittiğinde oyundan çıkıp tekrar inject etmeye çalıştığımda ise hala hile çalışmıyorlivikte kesin olarak gidiyor
reisim be ezpubgm hilesinde sorun var oyun içinde hile çalışmyor ama menü gözüküyor bi anda gidiyor bi el atarsan şu soruna mutlu oluruz forumdaki çoğu kişi bu sorunu yaşıyorHile fix falan değil, her gün onlarca kişi test ediyor. Siz bir kere ban yediğiniz için sürekli ban yiyorsunuz. Kısacası gameloop id spooflamanız gerekmekte. Hilelik bir durum değil.
gameloop id ban atmışlar spoofer kullanman lazım detect değil hileArkadaşlar oyun sürekli ban atar oldu.
Sebebi ne olabilir ki ?
Bunları yaptıktan sonra emulator id spooflamanız gerekmektedir. Tek başına bu adımlar yeterli gelmeyecektir ve sonuç olarak ban yiyeceksiniz.Bakalım Modemi Resetledim.
Emulatörü yeniden kurup oyunu yeniden yükleyeceğim.
Valla hiç denk gelmedim denk gelsem çözücem tüm modlara girdim tüm maplere girdim oyunun çok hızlı bitmesinden mi kaynaklı bilmiyorum ama adamlar hiç last zone de kaybolmuyor. Bilerek adam vurmayarak bekledim 10-15dakika gene kaybolmadı. Bir şekilde triggerlememin yolu var mı bu problemi ? Mesela şu mapte şu modu oyna kesin oluyor dediğiniz varsa girip test edeyim.reisim be ezpubgm hilesinde sorun var oyun içinde hile çalışmyor ama menü gözüküyor bi anda gidiyor bi el atarsan şu soruna mutlu oluruz forumdaki çoğu kişi bu sorunu yaşıyor
adamlar çok sağ sol yapınca gidiyor diye bi yorum okumuştum bende bilmiyorum 1 el dayanıyor dayanmıyor maç içinde gidiyor tüm programlar kurulu .netframework dahil acaba ben 720p oynuyorum ondan mı diyeceğim fakat eskiden böyle olmuyordu bende bilmiyorum ki valla gameloop güncel tüm antivirüsle alakalı olan şeyler kapalı hatada gelmiyor başarılı bi şekilde yükleyebiliyorum hileyi aniden olan birşey bende sebebini çözemedimBunları yaptıktan sonra emulator id spooflamanız gerekmektedir. Tek başına bu adımlar yeterli gelmeyecektir ve sonuç olarak ban yiyeceksiniz.
Bu adımları yaptıktan sonra şu konuyu deneyebilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-emulator-cihaz-bani-kaldirma-device-unban.225354/
Valla hiç denk gelmedim denk gelsem çözücem tüm modlara girdim tüm maplere girdim oyunun çok hızlı bitmesinden mi kaynaklı bilmiyorum ama adamlar hiç last zone de kaybolmuyor. Bilerek adam vurmayarak bekledim 10-15dakika gene kaybolmadı. Bir şekilde triggerlememin yolu var mı bu problemi ? Mesela şu mapte şu modu oyna kesin oluyor dediğiniz varsa girip test edeyim.
şu ana kadar ben livik ve erangelde yaşadım miramarda oynadım fakat bu sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum fakat gerçekten can sıkıcı bi durumBunları yaptıktan sonra emulator id spooflamanız gerekmektedir. Tek başına bu adımlar yeterli gelmeyecektir ve sonuç olarak ban yiyeceksiniz.
Bu adımları yaptıktan sonra şu konuyu deneyebilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-emulator-cihaz-bani-kaldirma-device-unban.225354/
Valla hiç denk gelmedim denk gelsem çözücem tüm modlara girdim tüm maplere girdim oyunun çok hızlı bitmesinden mi kaynaklı bilmiyorum ama adamlar hiç last zone de kaybolmuyor. Bilerek adam vurmayarak bekledim 10-15dakika gene kaybolmadı. Bir şekilde triggerlememin yolu var mı bu problemi ? Mesela şu mapte şu modu oyna kesin oluyor dediğiniz varsa girip test edeyim.
bu ezpubgmim herkesde açık değilde seçkin üyelere falan açılması lazım böyle devam ederse pubt devri biter gider.Arkadaşlar oyun sürekli ban atar oldu.
Sebebi ne olabilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?