- Yasaklandı
-
Banlı Üye
çok mu belli ediyon reisönce format attım sonra mac adresimi değiştirdim ip değiştirdim Temp dosyalarının içindekilerini sildim vs hiçbir yöntem işe yaramadı belli bi yerden sonra hile illaki ban atıyor artık oyunu oynayamaz noktaya geldim hilesiz oynamayı denedim öylede tadı çıkmıyor sizdede varmı bu ban sorunundan bir tek banamı oluyor diye bir sormak istiyorum
yani ilk başlarda bi 10 - 15 arası öldürme yapıyorum ki hızlıca rankımı kasabileyim diye ama daha gümüş te banlanıyor hesap belli etmek ile bir alakası olduğunu zannetmiyorum sonuçta düşük rank yani rapolar bukadar kısa sürede yasaklamaz bu sistemsel bir ban gibiçok mu belli ediyon reis
Kendi ana hesabımda 2-3 Sezon kullandım 4 Kd altına düşmedim ve ban yemedim sende sorun vardır istersen configimi atıyım onunla oynaönce format attım sonra mac adresimi değiştirdim ip değiştirdim Temp dosyalarının içindekilerini sildim vs hiçbir yöntem işe yaramadı belli bi yerden sonra hile illaki ban atıyor artık oyunu oynayamaz noktaya geldim hilesiz oynamayı denedim öylede tadı çıkmıyor sizdede varmı bu ban sorunundan bir tek banamı oluyor diye bir sormak istiyorum
formatla alakası yok gamellop kimliğini sıfırlamana lazım format atınca ekran kartının ve ya ana kartının adreslerı değişiyormu kardeşim?önce format attım sonra mac adresimi değiştirdim ip değiştirdim Temp dosyalarının içindekilerini sildim vs hiçbir yöntem işe yaramadı belli bi yerden sonra hile illaki ban atıyor artık oyunu oynayamaz noktaya geldim hilesiz oynamayı denedim öylede tadı çıkmıyor sizdede varmı bu ban sorunundan bir tek banamı oluyor diye bir sormak istiyorum
daha gümüşte ban yiyorum diyorum ne legiti yaalegit oynamayı denersen ban ihtimalin azalır
Hwid ban olmadığı açık hilesiz oynayınca ban yemiyorum ama tadı çıkmıyor demişsin demekki hileyi çok belli ediyorsun aimde kitlenme wallhack ile duvardan izleme gibi hiç bakmiyacağın yerde pusanları vurmakta olabilir gerçek legit oynamanı tavsiye ederim whsiz ve düşük aim fovuyla kimse anlamazönce format attım sonra mac adresimi değiştirdim ip değiştirdim Temp dosyalarının içindekilerini sildim vs hiçbir yöntem işe yaramadı belli bi yerden sonra hile illaki ban atıyor artık oyunu oynayamaz noktaya geldim hilesiz oynamayı denedim öylede tadı çıkmıyor sizdede varmı bu ban sorunundan bir tek banamı oluyor diye bir sormak istiyorum
Kankam aim değilde legit dene istersen belki ondan ban yiyorsundur belli etmemeye çalışönce format attım sonra mac adresimi değiştirdim ip değiştirdim Temp dosyalarının içindekilerini sildim vs hiçbir yöntem işe yaramadı belli bi yerden sonra hile illaki ban atıyor artık oyunu oynayamaz noktaya geldim hilesiz oynamayı denedim öylede tadı çıkmıyor sizdede varmı bu ban sorunundan bir tek banamı oluyor diye bir sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?