Çözüldü EzPUBGM hilesi oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamün Aleyküm arkadaşlar yetkililer pubg mobile hilesini kullanıyorum bayadır son zamanlar son alana kaldıgımda 2 veya 3 takım kala oyun atıyor bunu sürekli yapıyor arka arkaya bazen yapmıyor ama çoğu zaman yapıyor sebebi nedir sizce teşekkürler.

Çözüm
Atma sorunu EzPUBGM hilesinden kaynaklı değildir. Sizden veya kullandığınız başka bir programdan kaynaklanıyor olabilir. Windows 10 1909 temiz kurulum yaparak tekrar denemenizi öneriyorum.
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamün Aleyküm arkadaşlar yetkililer pubg mobile hilesini kullanıyorum bayadır son zamanlar son alana kaldıgımda 2 veya 3 takım kala oyun atıyor bunu sürekli yapıyor arka arkaya bazen yapmıyor ama çoğu zaman yapıyor sebebi nedir sizce teşekkürler.
Oyun bilgisayara çok yükleniyor olmasın oyunu ve hileyi açınca görev yöneticisini kontrol et bakalım

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yetersiz alan oldu zaman diski 100 kullanırsa atar benim öyle atıyordu oda ram la alakalı olduğunu gördüm ram değiştirdim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Atma sorunu EzPUBGM hilesinden kaynaklı değildir. Sizden veya kullandığınız başka bir programdan kaynaklanıyor olabilir. Windows 10 1909 temiz kurulum yaparak tekrar denemenizi öneriyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...