Ezpubgm hilesi safe sürümde bile 10 yıl ban atıyor ne zaman güncellenecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
öncelikle sürekli 10 dk ban yiyen arkadaşlar tamamen kullandığınız hesabın leveli düşük ve yeni açılan geçmişi eski olmayan hesaplar dan dolayı 10 dk yiyorsunuz oyundaki algoritma bu yönde çalışıyor hiç bir şekilde hile kullanmadan düşük level hesapta 1 squad temizleyince bile report yediğiniz o an 1 gün eşleşme cezası veriyor ve gözlem altına alınıyorsunuz sistem artık eskisi gibi değil temiz bir spof ve temiz bir kurulum sonrası en az 60 65 level eski sezon hesabı ile kullanırsanız ve oyun içi sık sık alışveriş yaparsanız ban yeme olasılığınız çok çok daha düşer ve dikkatli oynamalısınız eğer ki oyuna hiç bir getiriniz yoksa ve düşük level hesapta hile kullanırsanız oyun gözünüzün yaşına bakmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
safe oynasan bile pubg yeni ban sisteminde bir bildirme bile olsa ilk 10 dakika sonra 10 yıl atıyor

𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
bence öyle değil bu senin oyun tarzına ve aldığın raporlara bağlı ben bu hileyi uzun süredir kullanıyorum ve bizim için iyi

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yorumları okumasam ben de banlanacaktım acil güncelleme gerekiyor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Geçenlerde gördüğüm bir adminin söylediğine göre. Güncellense bile 2 güne fixlenecektir. Pubg nin anticheat ekibi forumu flaglamış. Her paylaşıldığında 2-3 güne fixliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...