Onaylı Üye
Hocam internet cafede gördüm herkes oynuyor bide belli etiriyorlar ya adamlar daşşak geçer gibi kullanıyorBenzer şeyi kesinlikle lol script içinde düşünüyorum , artık her oyun en az 2 oyuncu script oluyo
bunu daha dünki konuda söylediler. böyle bişey düsünmüyorlarmıs cünkü hileye herkesin erişmesini iştiyorlarmıs.İyi Günler Sayın Emeği Geçen tüm hocalarım hocam pubg mobile hilesi **onaylı üye** olsa daha iyi olmaz mı hesap kuran kullanıyor hile bide fixlenince hesaptaki emekler gidiyor kolay kolay fix yemiyorda yinede önerdim hem hiç olmazsa aktiflik bi tık daha artar iyi günler hocam
hocam kullasınlarda hem aktiflik olur bari emegin karşılıgı olurbunu daha dünki konuda söylediler. böyle bişey düsünmüyorlarmıs cünkü hileye herkesin erişmesini iştiyorlarmıs.
ben demiyorum bunları yöneticiler diyor.hocam kullasınlarda hem aktiflik olur bari emegin karşılıgı olur
daha iyidir değil dostum adamlar öyle bi belli etiriyor bari aktiflik kasınlar hesap kuran kullanıyor ama yinede ne bilmi bence öyle daha iyi olrherkese acık olması daha iyidir.
dostum öyle degil dedim abartıyorlar duvara falan sıkıyorlar öyle kullanlara diyorum yoksa bende full rush oynuyorum as otoriteyim şuan 5.75 KDadamın evınde bilgisayarı yok ise cafede oynayabilir. herkesın oynayış tarzı farklı. sen belli etmeden oyna. onlar rush oynamayı seviyor demekki.
Ekip'çe oynadıgımız için sorun olmuyor o kadar belli etmiyorum zaten düşüyor yine kd merak etme :d5.75 kd ile bugun yarın otorite liginde sende banlanırsın hiç belli degıl hıle kullandıgın 5.75 kd ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?