Baygın adam henüz ölmemiş olduğu için offsette hala aktif oyuncu olarak algılıyor, uğraşılırsa belki yapılabilir fakat çok da mükim değil bence.Selamlar , EzPUBGM gerçekten sağlam ve ud bir hile aimbot konuusundada öyle fakat , bazen aimbot sapıtabiliyor mesela baygın adama kitlenmek gibi bunun çeşitli çözümleri var tabiki fov düşürmek gibi fakat bence bakın BENCE diyorum . sistem baygını algılayıp baygın adama kitlenmemeli şuan ezPUBGM Sayesinde As Ustası Ligindeyim , Yakın Temasda Fightları baygına kitlendiği için bir çok defa (-) yemişliğim var fikrimi belirtmek istedim kolay gelsin.
{ Baygın Düşmana Kitlenmeme }
ama sonuç olarak baygın kişiyle ayakta ki kişinin offset leri farklı olmuyo mu bunu algılayabilir benceBaygın adam henüz ölmemiş olduğu için offsette hala aktif oyuncu olarak algılıyor, uğraşılırsa belki yapılabilir fakat çok da mükim değil bence.
Yine de olsa güzel olur tabi.
olursa güzel olur ama o kadarda gerek yok gibiSelamlar , EzPUBGM gerçekten sağlam ve ud bir hile aimbot konuusundada öyle fakat , bazen aimbot sapıtabiliyor mesela baygın adama kitlenmek gibi bunun çeşitli çözümleri var tabiki fov düşürmek gibi fakat bence bakın BENCE diyorum . sistem baygını algılayıp baygın adama kitlenmemeli şuan ezPUBGM Sayesinde As Ustası Ligindeyim , Yakın Temasda Fightları baygına kitlendiği için bir çok defa (-) yemişliğim var fikrimi belirtmek istedim kolay gelsin.
kral ben yakın mesafede aimbot kullanamıyorum ne zaman kullansam tam olarak istediğim yere gitmiyor adam sürekli hareket ettiği için dc nick PHSkopat#7023 ekleyip ayarlarını verirsen sevinirim rankım şuan taç1Selamlar , EzPUBGM gerçekten sağlam ve ud bir hile aimbot konuusundada öyle fakat , bazen aimbot sapıtabiliyor mesela baygın adama kitlenmek gibi bunun çeşitli çözümleri var tabiki fov düşürmek gibi fakat bence bakın BENCE diyorum . sistem baygını algılayıp baygın adama kitlenmemeli şuan ezPUBGM Sayesinde As Ustası Ligindeyim , Yakın Temasda Fightları baygına kitlendiği için bir çok defa (-) yemişliğim var fikrimi belirtmek istedim kolay gelsin.
Katılıyorum, Tac ligindeyim bir bu konu yüzünden total -250 yemişliğim var eğer düzeltilinebilirse, paralı hilelerden çok ama çok daha iyi olur cünkü hile ile 4 sezondur oynuyorum 1 defa bisi olmadı bu konuda çözülürse çok güzel olur.Selamlar , EzPUBGM gerçekten sağlam ve ud bir hile aimbot konuusundada öyle fakat , bazen aimbot sapıtabiliyor mesela baygın adama kitlenmek gibi bunun çeşitli çözümleri var tabiki fov düşürmek gibi fakat bence bakın BENCE diyorum . sistem baygını algılayıp baygın adama kitlenmemeli şuan ezPUBGM Sayesinde As Ustası Ligindeyim , Yakın Temasda Fightları baygına kitlendiği için bir çok defa (-) yemişliğim var fikrimi belirtmek istedim kolay gelsin.
kanka senin bu yaşadığın olay yıllardır varSelamlar , EzPUBGM gerçekten sağlam ve ud bir hile aimbot konuusundada öyle fakat , bazen aimbot sapıtabiliyor mesela baygın adama kitlenmek gibi bunun çeşitli çözümleri var tabiki fov düşürmek gibi fakat bence bakın BENCE diyorum . sistem baygını algılayıp baygın adama kitlenmemeli şuan ezPUBGM Sayesinde As Ustası Ligindeyim , Yakın Temasda Fightları baygına kitlendiği için bir çok defa (-) yemişliğim var fikrimi belirtmek istedim kolay gelsin.
çözülmüştü yeni aimbot getirmiştiler çok iyiydi ama kısa süre içerisinde kaldırdılarBaygın olayından çok sekmeme ve aim position olayı çözülmeli diye düşünüyorum
Hile geliştirilmediği sürece bu sorun devam ederSelamlar , EzPUBGM gerçekten sağlam ve ud bir hile aimbot konuusundada öyle fakat , bazen aimbot sapıtabiliyor mesela baygın adama kitlenmek gibi bunun çeşitli çözümleri var tabiki fov düşürmek gibi fakat bence bakın BENCE diyorum . sistem baygını algılayıp baygın adama kitlenmemeli şuan ezPUBGM Sayesinde As Ustası Ligindeyim , Yakın Temasda Fightları baygına kitlendiği için bir çok defa (-) yemişliğim var fikrimi belirtmek istedim kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?