- Yasaklandı
-
Banlı Üye
denedim aynı sonuçaim kullanmadan dene
aim kullanıyorum 2-3 haftadır yemedimaim kullanmadan dene
zaten aimbot kapalı birtek esp kısmından skeleton esp birde metre can barı açık yani bukadarkanka tüm hileleri açma ve aimbot sürekli kapalı olsun sadece wh açıok olsun virüs programınıda komple devre dışı bırakman gerekiyor.
sadece ban yeme olasılıgın artıyor.aim kullanıyorum 2-3 haftadır yemedim
ben günlerdir aimbot kullanıyom ban yemedimhocam günlerdir deniyorum hileyi spoofer kullanarak yeni hesaplar açıyorum fakat hepsindede aynı sebepten 10 dakikalık ban yiyorum ne zamana halledilebilir bu ban sorunu spoofer de tesir etmiyor onu baştan söyliyim
istemciden kaynaklı sorun düzeli olarak yiyorsa aimbotla alakası yoktur bende öyle dedimsadece ban yeme olasılıgın artıyor.
Virüs programlarını devre dışı bıraktın mı hocamhocam günlerdir deniyorum hileyi spoofer kullanarak yeni hesaplar açıyorum fakat hepsindede aynı sebepten 10 dakikalık ban yiyorum ne zamana halledilebilir bu ban sorunu spoofer de tesir etmiyor onu baştan söyliyim
obun yüzünden 4 gün ban yedim 1 saa tsorna otomatik oalrak açıldı ama sorun bence yeni mhde yeniyi yükleyince yapmaya başladıhocam günlerdir deniyorum hileyi spoofer kullanarak yeni hesaplar açıyorum fakat hepsindede aynı sebepten 10 dakikalık ban yiyorum ne zamana halledilebilir bu ban sorunu spoofer de tesir etmiyor onu baştan söyliyim
bro senlik sorun değil aynı sorun bendede var hile ban test aşamasında onu sordum hileden kaynaklı dediler tam patch yüklenmedi daha güncellenmesini beklicez mecbur şuan girmen mantıksız eksi yersinhocam günlerdir deniyorum hileyi spoofer kullanarak yeni hesaplar açıyorum fakat hepsindede aynı sebepten 10 dakikalık ban yiyorum ne zamana halledilebilir bu ban sorunu spoofer de tesir etmiyor onu baştan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?