1 Mar 2026 #1 havlo21 H Üye Katılım 1 Mar 2026 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 36 Merhabalar.Eskiden beri bu siteyi kullanıyorum fakat uzun bi süredir bilgisayardan uzak kaldım.Site güncellenmiş ezpubg için indirme iznim olmadığını söylüyor.Kapatıldımı veya farklı bi durummu var bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler.
Merhabalar.Eskiden beri bu siteyi kullanıyorum fakat uzun bi süredir bilgisayardan uzak kaldım.Site güncellenmiş ezpubg için indirme iznim olmadığını söylüyor.Kapatıldımı veya farklı bi durummu var bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler.
Çözüm #Adc Main 2 Mar 2026 Ezpubgm kullanamazsınız çünkü kullanıma kapalı güncel olmadığı için onun yerine dword pubgm kullanınız iyi forumlar.
Ezpubgm kullanamazsınız çünkü kullanıma kapalı güncel olmadığı için onun yerine dword pubgm kullanınız iyi forumlar.
2 Mar 2026 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,383 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Ezpubgm kullanamazsınız çünkü kullanıma kapalı güncel olmadığı için onun yerine dword pubgm kullanınız iyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Ezpubgm kullanamazsınız çünkü kullanıma kapalı güncel olmadığı için onun yerine dword pubgm kullanınız iyi forumlar.