Ezpubgm kullanıp banlanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ben oynamıyorum pubg ama uzun zamandır sitede hilesi mevcut ilk defa banladım diye konu açan gördüm desem yalan olmaz çok belli ettin heralde :D

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk fazla rage oynama legit oyna her maçı kazanmana gerek yok arada bir kaybet yemiyosun

Forge
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben çok kullandım hileyi,ellerine sağlık yapanların, sonunda ban yedim tabii ki 10 yıl.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Undetected adıyla paylaşılan hile oyun tarafından tespit edilmez yani oyun içi report yemediğin sürece sorun yaşamazsın ama legit oynamazsan banı yersin kaçışın olmaz illa her maç 1.olucam diye bi rivayet yok belli ettikçe report yedikçe banlanırsın ki hiçbir hile banlatmayacak diye kanun yok

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar üç sezon hileyi kullandım üçüncü sezon sonunda 10 yıl ban yedim aşırı bellide etmedim başka ban yiyen var mı yada en uzun süre kullanan ne kadar kullanabildi ban yemeden.
hocam bende 3 4 sezon kullandım sadece esp bazen bıraktım oyunu bazen devam ettim banlanmadım.

Üye
4 HİZMET YILI
sa suda var beyler eger oyun acıkken hıleyı acarsanız ban yemenız normal hıledeyken yazıları hepsin okursanız anlarsınız ben 1.5 aydır hıleyle gostere gostere oynadım fakat taca gadar gelmıstım gecenlerde ranklar sıfırlanınca ara vermistim bugun gerıye baslıyorum rankı yukseltmeye yanı ille ister belli et ister belli etme ama oyundayken hıleyı actıgımızda ban yememiz mantıklı saten oyunu kapatıp hıleyı ondan sonra acıcan sonra oyuna gecıcen oyle kulanacan.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben bazen aşırı belli ediyorum daha ban yemedim şansına bağlı galiba az report yersen ve video çekip desteğe atmazsalar baya gidiyor hesap

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar üç sezon hileyi kullandım üçüncü sezon sonunda 10 yıl ban yedim aşırı bellide etmedim başka ban yiyen var mı yada en uzun süre kullanan ne kadar kullanabildi ban yemeden.
kral şuan as ustası olucam nerdeyse hala yemedim legit oynayınca yenmiyor

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
report yedikten sonra ban yiyorssun leigt oynaman lazım

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu aralar legit oynuyorum ama rage oynadığım zaman ban yemiştim.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Evet belli edersen ban yersin, ne kadar legit oynarsan o kadar uzun süre ban yemeden ilerlersin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 hesap fatihe çıkardım 2. hesapta ban yedim fatih olduktan sonra devam ettiğim için

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sanırım insanlar hile tespit edildiği için değil, oynandıkları için yasaklanıyorlar. Hilenin özellikleri çalışıyor ve ban vermiyor. Tespit edilirse, lobide anında yasaklanacaksınız.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3 veya 4 sezon aktif kullandım 2 de fatih çerçevesi var . Ama sonra 3 ay ban yedim o zamandan beri de hilesiz giriyorum girersem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...