23 Ağu 2022 #1 stalker8 S Çelebi Süper Üye Katılım 4 Mar 2019 Mesajlar 872 Çözümler 3 Tepki puanı 159 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Hilenin yüklenmesi aşırı uzun oluyor, en son 7-10 gün önce oynarken yapmıştı ara vermiştim halen var. Sorun neden kaynaklı acaba?
Hilenin yüklenmesi aşırı uzun oluyor, en son 7-10 gün önce oynarken yapmıştı ara vermiştim halen var. Sorun neden kaynaklı acaba?
24 Ağu 2022 Konuyu başlatan #2 stalker8 S Çelebi Süper Üye Katılım 4 Mar 2019 Mesajlar 872 Çözümler 3 Tepki puanı 159 Ödüller 7 7 HİZMET YILI ninjakaplumbağa05' Alıntı: bilgisayarında problem olabilir normalde bu kadar uzun olmuyor youtube dan bakmanı öneririm varsa Genişletmek için tıklayın ... Bu zamana kadar yine aynı pc ve internetle açıyordum, şimdi ne değişti. load sorunu genel bir sorun, 2 haftadır düzeltilemediğine göre düzelmesi zor gözüküyor sanırım. Oyla 0 Olumsuz oyla
ninjakaplumbağa05' Alıntı: bilgisayarında problem olabilir normalde bu kadar uzun olmuyor youtube dan bakmanı öneririm varsa Genişletmek için tıklayın ... Bu zamana kadar yine aynı pc ve internetle açıyordum, şimdi ne değişti. load sorunu genel bir sorun, 2 haftadır düzeltilemediğine göre düzelmesi zor gözüküyor sanırım.